Лалат жестоко одговорио Ракићу!

Тренер фудбалера Црвене звезде Ненад Лалатовић жестоко одговорио нападачу свог тима на прозивке да је Славиша Стојановић бољи и успешнији тренер. "Ракићу је фризура битнија од терена", каже Лалатовић.

Фудбал 15.12.2014 | 18:40
Лалат жестоко одговорио Ракићу!

Сукоб тренера и нападача Црвене звезде!

Након што је Ђорђе Ракић оценио да је претходни тренер Славиша Стојановић био успешнији на том послу од Ненада Лалатовића, садашњи шеф стручног штаба црвено-белих је у изјавама београдским медијима жестоко оплео по нападачу.

"Ракићу је фризура битнија од терена", "Молио сам га и преклињао да игра", "Играло му се онда када је хтео", само су неки од реченица које је Лалатовић дао за дашања издања београдске спортске штампе.

"Ја нисам Славиша Стојановић, ја сам Ненад Лалатовић и немам намеру да се поредим са Славишом. Звезда је узела исти број бодова, а ја сам играо без осморице играча, нисам имао одбрану као он...", рекао је Лалатовић.

Па, онда...

"Шокирао ми је кад ми је пред 'вечити дерби' рекао да не може да игра свих 90 минута. Рекао ми је пред дерби да није спреман за цео меч, већ само за пола сата. Еј, па то је утакмица коју сваки играч жели да игра! Молио сам га да изађе на терен, али је одбио! Пре дербија је тренирао пет дана, а ту се видело колико осећа дрес Звезде и онда постаје јасно да неки, можда, и не заслужују да буду у клубу. После дербија није био ни на једној терапији. Дринчић из Партизана није тренирао много дуже од њега (пред дерби), па га је ипак одиграо. Ракићу сам чак и преко тога прешао", каже Лалатовић за "Курир" и "Информер".

О атмосфери у свлачионици, за коју Ракић каже да је пољуљана, Лалатовић има потпуно другачији став и виђење:

"Нисам приметио незадовољство код других играча. Верујте, атмосфера је баш добра. То што похвалим противничку екипу, нико не би требало да схвати као да сам незадовољан својим тимом. На тај начин сам само хтео да мотивишем моје играче и извучем најбоље из њих. Замислите на шта би личило да кажем 'сви су лоши, ми смо најбољи' Ракић то, очигледно, не схвата, јер пре Звезде није играо у великом клубу".

О Ракићевом учинку (четири гола у полусезони):

"Ракић је, можда, мало исфрустриран. Отворено сам му рекао - не може шпиц да да четири гола за полусезону и тражио сам од управе новог нападача. Поједине шансе које није искористио вероватно ни сам не зна како је успео да их промаши. Кад год је био спреман, давао сам му шансу, али сам после пола сата морао да га мењам, јер је увек био повређен. Не љутим се на њега, али тражим да му терен буде важнији од фризуре", истакао је тренер Звезде.

Лалатовић каже да је Ракић вероватно незадовољан својим учинком у јесењој полусезони, као и да има понуду из Кине.

"Вероватно ће отићи из клуба... Има понуди из Кине и ако му клуб дозволи трансфер, он ће отићи. Ако се то не догоди, очекујем га 8. јануара на прозивци на почетку припрема, јер има уговор са клубом", додао је тренер Звезде.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бн Црна Рука

15.12.2014 18:03

Клуб који зиви на грбаци народа..одувјек су били миљеници удбе , коса и партије.зар им Вуциц не поклони титулу коју су ОТЕЛИ од Партизана.И сада народни новац убацују у Косаркаски клуб умјесто да производре младе играце.комплекс који им је задао Партизан је страсан.Болест их је захватила и зато су овакве свадје код трецелигаске квалитете сасвим нормалне...

ОДГОВОРИТЕ