Lalat žestoko odgovorio Rakiću!

Trener fudbalera Crvene zvezde Nenad Lalatović žestoko odgovorio napadaču svog tima na prozivke da je Slaviša Stojanović bolji i uspešniji trener. "Rakiću je frizura bitnija od terena", kaže Lalatović.

Fudbal 15.12.2014 | 18:40
Lalat žestoko odgovorio Rakiću!

Sukob trenera i napadača Crvene zvezde!

Nakon što je Đorđe Rakić ocenio da je prethodni trener Slaviša Stojanović bio uspešniji na tom poslu od Nenada Lalatovića, sadašnji šef stručnog štaba crveno-belih je u izjavama beogradskim medijima žestoko opleo po napadaču.

"Rakiću je frizura bitnija od terena", "Molio sam ga i preklinjao da igra", "Igralo mu se onda kada je hteo", samo su neki od rečenica koje je Lalatović dao za dašanja izdanja beogradske sportske štampe.

"Ja nisam Slaviša Stojanović, ja sam Nenad Lalatović i nemam nameru da se poredim sa Slavišom. Zvezda je uzela isti broj bodova, a ja sam igrao bez osmorice igrača, nisam imao odbranu kao on...", rekao je Lalatović.

Pa, onda...

"Šokirao mi je kad mi je pred 'večiti derbi' rekao da ne može da igra svih 90 minuta. Rekao mi je pred derbi da nije spreman za ceo meč, već samo za pola sata. Ej, pa to je utakmica koju svaki igrač želi da igra! Molio sam ga da izađe na teren, ali je odbio! Pre derbija je trenirao pet dana, a tu se videlo koliko oseća dres Zvezde i onda postaje jasno da neki, možda, i ne zaslužuju da budu u klubu. Posle derbija nije bio ni na jednoj terapiji. Drinčić iz Partizana nije trenirao mnogo duže od njega (pred derbi), pa ga je ipak odigrao. Rakiću sam čak i preko toga prešao", kaže Lalatović za "Kurir" i "Informer".

O atmosferi u svlačionici, za koju Rakić kaže da je poljuljana, Lalatović ima potpuno drugačiji stav i viđenje:

"Nisam primetio nezadovoljstvo kod drugih igrača. Verujte, atmosfera je baš dobra. To što pohvalim protivničku ekipu, niko ne bi trebalo da shvati kao da sam nezadovoljan svojim timom. Na taj način sam samo hteo da motivišem moje igrače i izvučem najbolje iz njih. Zamislite na šta bi ličilo da kažem 'svi su loši, mi smo najbolji' Rakić to, očigledno, ne shvata, jer pre Zvezde nije igrao u velikom klubu".

O Rakićevom učinku (četiri gola u polusezoni):

"Rakić je, možda, malo isfrustriran. Otvoreno sam mu rekao - ne može špic da da četiri gola za polusezonu i tražio sam od uprave novog napadača. Pojedine šanse koje nije iskoristio verovatno ni sam ne zna kako je uspeo da ih promaši. Kad god je bio spreman, davao sam mu šansu, ali sam posle pola sata morao da ga menjam, jer je uvek bio povređen. Ne ljutim se na njega, ali tražim da mu teren bude važniji od frizure", istakao je trener Zvezde.

Lalatović kaže da je Rakić verovatno nezadovoljan svojim učinkom u jesenjoj polusezoni, kao i da ima ponudu iz Kine.

"Verovatno će otići iz kluba... Ima ponudi iz Kine i ako mu klub dozvoli transfer, on će otići. Ako se to ne dogodi, očekujem ga 8. januara na prozivci na početku priprema, jer ima ugovor sa klubom", dodao je trener Zvezde.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bn Crna Ruka

15.12.2014 18:03

Klub koji zivi na grbaci naroda..oduvjek su bili miljenici udbe , kosa i partije.zar im Vucic ne pokloni titulu koju su OTELI od Partizana.I sada narodni novac ubacuju u Kosarkaski klub umjesto da proizvodre mlade igrace.kompleks koji im je zadao Partizan je strasan.Bolest ih je zahvatila i zato su ovakve svadje kod treceligaske kvalitete sasvim normalne...

ODGOVORITE