Звезда не доводи ''четворку''.....још!

"На основу утакмице против Лаборала одлучићемо да ли нам треба нови крилни центар", рекао је тренер Звезде.

Кошарка 15.12.2014 | 16:00
Звезда не доводи ''четворку''.....још!

Лицитација око доласка новог играча у Црвену звезду актуелна је сваке недеље. Посебно од када је обезбедила пласман у Топ 16 фазу Евролиге.

Током седмице на измаку, "актуелан" је био Маркус Слотер, снажни крилни центар Реала.

У недељу, на конференцији за новинаре пред утакмицу против Игокее, тренер Звезде Дејан Радоњић говорио је колико је истине било у причи о доласку Американца.

"Нити смо размишљали о њему, нити смо га скаутирали, нити имамо могућности да размишљамо о таквом играчу", јасно је поручио.

Да ли Звезда тражи појачање под кошем?

"Уопште у овом тренутку не размишљамо о појачању на позицији 'четири'". Наравно, то не значи да о томе нећемо размишљати за око десет дана, после дуела против Лаборала, на основу ког ћемо донети одлуку да ли нам је потребан још један крилни центар".

На тој позицији, Радоњић тренутно у основи рачуна на капитена Луку Митровића, једног од лидера екипе, и Марка Тејића (19), који је у Пиреју против Олимпијакоса добио до сада највише евролигашких минута. Неретко и Никола Калинић ускаче у ту улогу.

Млади тим Звезде изборио је у осам кола пласман у Топ 16. Одговор на питање о појачању биће можда јаснији следеће недеље, када се заврши прва фаза Евролиге.

"Тренутно, мислим да са нашом младошћу треба и да наставимо. Показали смо да можемо да се носимо са најјачим екипама и код куће и на страни, тако да ћете ту информацију (о потрази за појачањем) добити тек по завршетку првог круга", завршио је тренер Звезде.

Коментари / 0

Оставите коментар