Zvezda ne dovodi ''četvorku''.....još!

"Na osnovu utakmice protiv Laborala odlučićemo da li nam treba novi krilni centar", rekao je trener Zvezde.

Košarka 15.12.2014 | 16:00
Zvezda ne dovodi ''četvorku''.....još!

Licitacija oko dolaska novog igrača u Crvenu zvezdu aktuelna je svake nedelje. Posebno od kada je obezbedila plasman u Top 16 fazu Evrolige.

Tokom sedmice na izmaku, "aktuelan" je bio Markus Sloter, snažni krilni centar Reala.

U nedelju, na konferenciji za novinare pred utakmicu protiv Igokee, trener Zvezde Dejan Radonjić govorio je koliko je istine bilo u priči o dolasku Amerikanca.

"Niti smo razmišljali o njemu, niti smo ga skautirali, niti imamo mogućnosti da razmišljamo o takvom igraču", jasno je poručio.

Da li Zvezda traži pojačanje pod košem?

"Uopšte u ovom trenutku ne razmišljamo o pojačanju na poziciji 'četiri'". Naravno, to ne znači da o tome nećemo razmišljati za oko deset dana, posle duela protiv Laborala, na osnovu kog ćemo doneti odluku da li nam je potreban još jedan krilni centar".

Na toj poziciji, Radonjić trenutno u osnovi računa na kapitena Luku Mitrovića, jednog od lidera ekipe, i Marka Tejića (19), koji je u Pireju protiv Olimpijakosa dobio do sada najviše evroligaških minuta. Neretko i Nikola Kalinić uskače u tu ulogu.

Mladi tim Zvezde izborio je u osam kola plasman u Top 16. Odgovor na pitanje o pojačanju biće možda jasniji sledeće nedelje, kada se završi prva faza Evrolige.

"Trenutno, mislim da sa našom mladošću treba i da nastavimo. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa najjačim ekipama i kod kuće i na strani, tako da ćete tu informaciju (o potrazi za pojačanjem) dobiti tek po završetku prvog kruga", završio je trener Zvezde.

Komentari / 0

Ostavite komentar