Из Зубизарете ''говоре'' Звезда и Партизан!

Спортски директор Барселоне тражио суманута оправдања за реми против Хетафеа. Изјава Зубизарете подсетила на нека ранија излагања тренера Црвене звезде и Партизана после сличних неуспеха у Суперлиги.

Фудбал 15.12.2014 | 16:40
Из Зубизарете ''говоре'' Звезда и Партизан!

Да ли је уопште има смисла поредити колико вреде тимови Барселоне и Хетафеа?


Нема сумње, немерљиво је!

Са једне стране скупоцени тим Каталонаца у борби за све трофеје, а са друге "малени" клуб са стадиона "Алфонсо Перез", коме је једини циљ да и наредне сезоне игра у Примери.

Да су криви терен, лоше време, снег, киша, сунце, ветар и противник у дефанзивној и деструктивној поставци, често смо имали прилике после лоших резултата у Суперлиги да чујемо да тренера који су водили и воде Партизан и Црвену звезду.

Додуше, ниједан од њих се није жалио на термин одигравања утакмице. Чувени Андони Зубизарета је отишао корак даље.

Када се сагледају све чињеница, изјава спортског директора Барселоне да су време одигравање утакмице и терен у Мадриду били главни разлози што његова екипа није победила (0:0), апсолутно није на месту.

Меч против Хетафеа почео је у 16 сати, а Барселона је новим киксом у шпанском првенству направила корак назад у трци за освајање титуле.

"Имали смо проблем да се прилагодимо на време одигравања меча и услове на терену, који је био превише брз. Нисмо успели да се крећемо са лоптом брзо. Имали смо добре прилике, али их нисмо искористили. Овакве ствари се дешавају", рекао је Зубизарета за Марку.

Наредни меч изабраници Луиса Енрикеа одиграће у уторак када на Ноу Камп долази Хуеска у шеснаестини финала Купа Краља.

Коментари / 0

Оставите коментар