Iz Zubizarete ''govore'' Zvezda i Partizan!

Sportski direktor Barselone tražio sumanuta opravdanja za remi protiv Hetafea. Izjava Zubizarete podsetila na neka ranija izlaganja trenera Crvene zvezde i Partizana posle sličnih neuspeha u Superligi.

Fudbal 15.12.2014 | 16:40
Iz Zubizarete ''govore'' Zvezda i Partizan!

Da li je uopšte ima smisla porediti koliko vrede timovi Barselone i Hetafea?


Nema sumnje, nemerljivo je!

Sa jedne strane skupoceni tim Katalonaca u borbi za sve trofeje, a sa druge "maleni" klub sa stadiona "Alfonso Perez", kome je jedini cilj da i naredne sezone igra u Primeri.

Da su krivi teren, loše vreme, sneg, kiša, sunce, vetar i protivnik u defanzivnoj i destruktivnoj postavci, često smo imali prilike posle loših rezultata u Superligi da čujemo da trenera koji su vodili i vode Partizan i Crvenu zvezdu.

Doduše, nijedan od njih se nije žalio na termin odigravanja utakmice. Čuveni Andoni Zubizareta je otišao korak dalje.

Kada se sagledaju sve činjenica, izjava sportskog direktora Barselone da su vreme odigravanje utakmice i teren u Madridu bili glavni razlozi što njegova ekipa nije pobedila (0:0), apsolutno nije na mestu.

Meč protiv Hetafea počeo je u 16 sati, a Barselona je novim kiksom u španskom prvenstvu napravila korak nazad u trci za osvajanje titule.

"Imali smo problem da se prilagodimo na vreme odigravanja meča i uslove na terenu, koji je bio previše brz. Nismo uspeli da se krećemo sa loptom brzo. Imali smo dobre prilike, ali ih nismo iskoristili. Ovakve stvari se dešavaju", rekao je Zubizareta za Marku.

Naredni meč izabranici Luisa Enrikea odigraće u utorak kada na Nou Kamp dolazi Hueska u šesnaestini finala Kupa Kralja.

Komentari / 0

Ostavite komentar