Унука сјекиром на баку због новца!

Младенка Клишарић (18) и њена другарица Слађана Милић (18), ученице власеничке Средње школе, ухапшене су јуче и после полицијског задржавања биће пуштене на слободу, а против њих ће, у такозваној редовној процедури, бити поднијет извјештај надлежном тужилаштву, због сумње да су починиле кривична дјела разбојништва и убиства у покушају.

Република Српска 13.12.2014 | 16:50
Унука сјекиром на баку због новца!

Како „Новости“ сазнају Младенка је дошла из Власенице у кућу своје баке по мајци, са другарицом Слађаном. Кренула је до штале, јер је примјетила да њена бака, старица Митра (73), намирује стоку. Зграбила је секиру и док је њена другарица „чувала стражу“ задала баки три ударца. Срећом по бака Митру ударила ју је тупим дијелом сјекире, „мушицом“, после чега је старица пала, али је успјела да повиче у помоћ.

Дјевојке су на њено запомагање, побјегле у непознатом правцу. Митрин јаук је чуо њен супруг, позвао полицију и љекаре, који су старици указали хитну помоћ, па је она сада ван животне опасности.

Полиција је врло брзо успјела да пронађе девојке, које су, како се незванично може чути, то јутро „запуцале“ у Шековиће како би од Младенкине баке на силу узеле новац. Митра, иако у годинама, издржала је три ударца сјекиром, што њеној унуци никако није ишло у прилог. Она се, очигледно надала да ће се бака онесвестити. Младенка није знала ни да је деда код куће.

Многи мјештани Шековића и Власенице и данас су у шоку, јер није честа појава да унука дигне руку на рођену бабу, не либећи се ни највеће бруталности.

ИСТРАГА

За полицију је ова енигма, међутим, била лако рјешива. Осамнаестогодишње Младенка Клишарић и Слађана Милић мораће полицији да објасне сваки детаљ свог бруталног „чина“, пре него што буду пуштене да се бране са слободе. Истрага је у току.

Извор: Новости. рс

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

то је

13.12.2014 08:47

оно колики је мој дио , оволики ..........кажу сад синови , нећу ја да чекам кад ћеш ти умријети да би ја био газда , ј..ен вакат дошао .

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико_битан

13.12.2014 09:05

Цудна вакта и земана, рука се дизе на најблизе у породици а све ради користи и користољубља.Ова цурица је спремна на све само да додје до новца, а ако је тако онда су дотицне "пунољетне2 цуре се могле снаци за лову и другације.Да је ово дрзава , а сви знамо и да није оне би хладиле своје гујице у затвору јер је то покусај убиства бар годину дана а онда како им бог и зла среца да.У затвору не лезати него их слати на фарму свако јутро на користан рад

ОДГОВОРИТЕ
Name

ко то тамо пјева

13.12.2014 09:09

Ова бака је неуништива недај се бако

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пд

13.12.2014 09:49

Питам се да ли ј ова омладина данас нормална и ко је крив за њихово понашање да ли родитељи или данашње друштво више се ништа не поштује само да је доћи до новца и на лак начин живјети,ходати по кафићима,добра аута,најновији мобилни,гардероба а докле тако?

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

13.12.2014 10:08

Жалосно и болно.Узори данашњој омладини су;нажалост,жестоки момци,нарко дилери,спонзоруше.Све док полиција"ЖМИРИ",судство"СПАВА",а поличари боре само за себе не видим напретка.

ОДГОВОРИТЕ
Name

мира

13.12.2014 22:30

Престрасно!јад и бједа

ОДГОВОРИТЕ