Unuka sjekirom na baku zbog novca!

Mladenka Klišarić (18) i njena drugarica Slađana Milić (18), učenice vlaseničke Srednje škole, uhapšene su juče i posle policijskog zadržavanja biće puštene na slobodu, a protiv njih će, u takozvanoj redovnoj proceduri, biti podnijet izvještaj nadležnom tužilaštvu, zbog sumnje da su počinile krivična djela razbojništva i ubistva u pokušaju.

Republika Srpska 13.12.2014 | 16:50
Unuka sjekirom na baku zbog novca!

Kako „Novosti“ saznaju Mladenka je došla iz Vlasenice u kuću svoje bake po majci, sa drugaricom Slađanom. Krenula je do štale, jer je primjetila da njena baka, starica Mitra (73), namiruje stoku. Zgrabila je sekiru i dok je njena drugarica „čuvala stražu“ zadala baki tri udarca. Srećom po baka Mitru udarila ju je tupim dijelom sjekire, „mušicom“, posle čega je starica pala, ali je uspjela da poviče u pomoć.

Djevojke su na njeno zapomaganje, pobjegle u nepoznatom pravcu. Mitrin jauk je čuo njen suprug, pozvao policiju i ljekare, koji su starici ukazali hitnu pomoć, pa je ona sada van životne opasnosti.

Policija je vrlo brzo uspjela da pronađe devojke, koje su, kako se nezvanično može čuti, to jutro „zapucale“ u Šekoviće kako bi od Mladenkine bake na silu uzele novac. Mitra, iako u godinama, izdržala je tri udarca sjekirom, što njenoj unuci nikako nije išlo u prilog. Ona se, očigledno nadala da će se baka onesvestiti. Mladenka nije znala ni da je deda kod kuće.

Mnogi mještani Šekovića i Vlasenice i danas su u šoku, jer nije česta pojava da unuka digne ruku na rođenu babu, ne libeći se ni najveće brutalnosti.

ISTRAGA

Za policiju je ova enigma, međutim, bila lako rješiva. Osamnaestogodišnje Mladenka Klišarić i Slađana Milić moraće policiji da objasne svaki detalj svog brutalnog „čina“, pre nego što budu puštene da se brane sa slobode. Istraga je u toku.

Izvor: Novosti. rs

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

to je

13.12.2014 08:47

ono koliki je moj dio , ovoliki ..........kažu sad sinovi , neću ja da čekam kad ćeš ti umrijeti da bi ja bio gazda , j..en vakat došao .

ODGOVORITE
Name

niko_bitan

13.12.2014 09:05

Cudna vakta i zemana, ruka se dize na najblize u porodici a sve radi koristi i koristoljublja.Ova curica je spremna na sve samo da dodje do novca, a ako je tako onda su doticne "punoljetne2 cure se mogle snaci za lovu i drugacije.Da je ovo drzava , a svi znamo i da nije one bi hladile svoje gujice u zatvoru jer je to pokusaj ubistva bar godinu dana a onda kako im bog i zla sreca da.U zatvoru ne lezati nego ih slati na farmu svako jutro na koristan rad

ODGOVORITE
Name

ko to tamo pjeva

13.12.2014 09:09

Ova baka je neuništiva nedaj se bako

ODGOVORITE
Name

Pd

13.12.2014 09:49

Pitam se da li j ova omladina danas normalna i ko je kriv za njihovo ponašanje da li roditelji ili današnje društvo više se ništa ne poštuje samo da je doći do novca i na lak način živjeti,hodati po kafićima,dobra auta,najnoviji mobilni,garderoba a dokle tako?

ODGOVORITE
Name

007

13.12.2014 10:08

Žalosno i bolno.Uzori današnjoj omladini su;nažalost,žestoki momci,narko dileri,sponzoruše.Sve dok policija"ŽMIRI",sudstvo"SPAVA",a poličari bore samo za sebe ne vidim napretka.

ODGOVORITE
Name

mira

13.12.2014 22:30

Prestrasno!jad i bjeda

ODGOVORITE