Нестала Слађа Гудураш?

Пјевачица и старлета из Бањалуке, Слађа Гудураш, нестала је у сриједу вече, јављају медији.

Република Српска 13.12.2014 | 08:24
Нестала Слађа Гудураш?

Она је у сриједу кренула из Бијељине за Београд, око 18 часова је прешла границу и од тада јој се губи сваки траг, преноси Ало!

Полицијски извори МУП-а Србије говоре да су урадили додатне провјере по болницама о евентуалној несрећи, како би биле отклоњене и те врсте сумње.

''Пријавили смо полицији њен нестанак... Молимо све вас пријатеље ако било шта знате о Слађани да јавите полицији... Молимо се сваки тренутак... да нам се јави жива и здрава...'' порука је коју шерују њени пријатељи на друштвеној мрежи Фејсбук.

Према инфомацијама портала Нови.ба, главни осумњичени за отмицу је њен бивши дечко Драган Перић, с којим је недавно прекинула везу. Изјаве свједока и блиских пријатеља су потврдиле да је Гудурашеву непрестано малтретирао, чак је на њу и физички насртао испред њеног бутика “Леопард” у Бијељини.

Полиција је контактирала Перића који се наводно налази код баке у Нишу. Прошле недјеље, током боравка у Сарајеву на ТВ гостовању, пјевачица је нападнута у хотелу "Холлywоод" опет од главног осумњиченог Драгана Перића, након чега је реаговало осигурање хотела. Према информацијама из МУП-а Србије, тренутно се интензивно трага за Слађом Гудураш.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Радован

13.12.2014 08:03

Све оне воле момке кримосе па после јао мајко, полицијо помагај

ОДГОВОРИТЕ
Name

ја

13.12.2014 08:39

Зао ми је али да је стартовао доктор..правник..инзињер и сл од таквих дјевојака би добили КОРПЕ..а сад куку леле,помагај полицијо..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

13.12.2014 22:00

Ко са ђаволом тикве сади од главу му пуцају...једна је Цеца

ОДГОВОРИТЕ