Nestala Slađa Guduraš?

Pjevačica i starleta iz Banjaluke, Slađa Guduraš, nestala je u srijedu veče, javljaju mediji.

Republika Srpska 13.12.2014 | 08:24
Nestala Slađa Guduraš?

Ona je u srijedu krenula iz Bijeljine za Beograd, oko 18 časova je prešla granicu i od tada joj se gubi svaki trag, prenosi Alo!

Policijski izvori MUP-a Srbije govore da su uradili dodatne provjere po bolnicama o eventualnoj nesreći, kako bi bile otklonjene i te vrste sumnje.

''Prijavili smo policiji njen nestanak... Molimo sve vas prijatelje ako bilo šta znate o Slađani da javite policiji... Molimo se svaki trenutak... da nam se javi živa i zdrava...'' poruka je koju šeruju njeni prijatelji na društvenoj mreži Fejsbuk.

Prema infomacijama portala Novi.ba, glavni osumnjičeni za otmicu je njen bivši dečko Dragan Perić, s kojim je nedavno prekinula vezu. Izjave svjedoka i bliskih prijatelja su potvrdile da je Guduraševu neprestano maltretirao, čak je na nju i fizički nasrtao ispred njenog butika “Leopard” u Bijeljini.

Policija je kontaktirala Perića koji se navodno nalazi kod bake u Nišu. Prošle nedjelje, tokom boravka u Sarajevu na TV gostovanju, pjevačica je napadnuta u hotelu "Hollywood" opet od glavnog osumnjičenog Dragana Perića, nakon čega je reagovalo osiguranje hotela. Prema informacijama iz MUP-a Srbije, trenutno se intenzivno traga za Slađom Guduraš.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Radovan

13.12.2014 08:03

Sve one vole momke krimose pa posle jao majko, policijo pomagaj

ODGOVORITE
Name

ja

13.12.2014 08:39

Zao mi je ali da je startovao doktor..pravnik..inzinjer i sl od takvih djevojaka bi dobili KORPE..a sad kuku lele,pomagaj policijo..

ODGOVORITE
Name

VRS RVI

13.12.2014 22:00

Ko sa đavolom tikve sadi od glavu mu pucaju...jedna je Ceca

ODGOVORITE