Важно сачувати стабилност Српске и БиХ

Предсједник Владе Србије Александар Вучић сматра да је веома важно сачувати стабилност Републике Српске и БиХ, јер је то важно и за Србију и за цјелокупан српски народ.

Србија 12.12.2014 | 19:32
Важно сачувати стабилност Српске и БиХ

"У том смислу верујем у одговорност свих политичких субјеката, а ми са једне и са друге стране Дрине морамо да разговарамо и морамо међусобно да се помажемо да бисмо на најбољи могући начин заштитили наше националне интересе", рекао је Вучић вечерас новинарима у Бањалуци гдје присуствује свечаности проглашења личности године коју организују "Независне новине".

Коментаришући то што различите странке чине власт на нивоу БиХ и Републике Српске, Вучић је рекао да је важно да постоји одговорност, озбиљност и посвећеност.

"То је политика и увек мора да се поштује народна воља. Најважније је да сви актери у Републици Српској добро разумеју своју улогу и да се понашају одговорно. Уверен сам да ће то и да чине. Подразумева се да Српска увек може да рачуна на помоћ Србије, као и БиХ, уколико буде желела", истакао је Вучић.

Он је рекао да се у Републици Српској и Бањалуци увијек осјећа као код куће, додајући да ће, по одлуци жирија, вечерас уручити награду личности године - хрватском члану Предсједништва БиХ Драгану Човићу.

Вучић је подсјетио да ће у Београду 18. децембра бити отворен мост Борча-Земун, наводећи да на овој манифестацији очекује и присуство предсједника Републике Српске Милорада Додика.

"Нашу сарадњу морамо да развијамо у још конкретнијем смеру и економски да искористимо Споразум о специјалним паралелним везама. Мислим да је то добро за народ у Србији и Републици Српској", закључио је Вучић.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

ццц

12.12.2014 18:40

И теби је баја изгледа сеф,е ово је стварно страсно,лицност године хрватски политицар,па ко је сада пробосански. Ово је страсно

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИТАР

12.12.2014 19:07

Е мој Вуцицу, који си ти демагог,а цијело вријеме ститис лоповлук Милокрада Додика, купио те за насе паре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цццц

12.12.2014 19:20

Саставите реченицу од ријечи: јаја, само, Баја, Човић, гладити, безуспјешно. Прва награда фотографија Жељкициних чизмица у неприродној величини, утјешна награда је слика папка у природној величини!

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико

12.12.2014 19:21

Продао си се Вучићу.Сјети се шта је баја говорио о теби и Николићу, да имаш мало карактера ти не би сједио са бајом и Кустурицом.Нити имаш ти карактера нити Иринеј.Срам вас било.Ничија није до зоре горјела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Србија

12.12.2014 19:44

Црни Вучићу шта себи дозволи, да ти уручујеш награду том криминалцу и присуствујеш тој српској бруци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

посматрац

12.12.2014 20:10

Обадва су америцки пројекат да унисте србе са обе стране Дрине

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајишник

13.12.2014 19:15

Александар вучић јесте политички побачај. Главни милорадов папак. Зауставио је промјене у Републици Српској. Пашћеш ти вучићу убрзо а промјене су незаустављиве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рапсодија у плавом

13.12.2014 19:18

Баш ћете ти и додик сачувати стабилност? Баш се вас двојица нешто питате! У року од годину дана неће вас бири нигдје. Промјене ће ипак кренути из Републике Српске а и ти ћеш вучићу да одлетиш. Преварио си Србију!

ОДГОВОРИТЕ