Челсију не требају појачања ове зиме!

Менаџер Челсија Жозе Мурињо рекао је да неће доводити појачања у јануарском прелазном року.

Фудбал 13.12.2014 | 13:20
Челсију не требају појачања ове зиме!

Челси игра одлично ове сезоне, лидер је Премијер лиге у којој је тек протеклог викенда доживео први пораз, а лако се пласирао и у осмину финала Лиге шампиона.

"Тренутни састав може да те такмичи на четири фронта. Не можемо бити бољи у првенству, освојили смо групу у ЛШ, играмо четвртфинале Лига купа", рекао је Мурињо.

Челси током празничне серије мечева очекују дуели са Халом, Дербијем (куп), Стоуком, Вест Хемом, Саутемптоном, Тотенхемом и Вотфордом (куп), до 3. јануара

Мурињо планира да током празничних мечева максимално одмара своје кључне играче. Он за први меч наведене серије не може да рачуна на повређеног голмана Тибоа Куртоу, те суспендованог Франсеска Фабрегаса, али се враћа Немања Матић.

"Ниједан играч неће наступити на свих шест утакмица. Они који су ту највише ће играти максимално пет, даћу им један меч одмора", рекао је Португалац.

Мурињо је рекао и да ће дати својим играчима из Енглеске, Белгије, Француске и Немачке два слободна дана након дуела са Дербијем у Лига купу, како би провели мало времена са породицама.

Коментари / 0

Оставите коментар