Čelsiju ne trebaju pojačanja ove zime!

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da neće dovoditi pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Fudbal 13.12.2014 | 13:20
Čelsiju ne trebaju pojačanja ove zime!

Čelsi igra odlično ove sezone, lider je Premijer lige u kojoj je tek proteklog vikenda doživeo prvi poraz, a lako se plasirao i u osminu finala Lige šampiona.

"Trenutni sastav može da te takmiči na četiri fronta. Ne možemo biti bolji u prvenstvu, osvojili smo grupu u LŠ, igramo četvrtfinale Liga kupa", rekao je Murinjo.

Čelsi tokom praznične serije mečeva očekuju dueli sa Halom, Derbijem (kup), Stoukom, Vest Hemom, Sautemptonom, Totenhemom i Votfordom (kup), do 3. januara

Murinjo planira da tokom prazničnih mečeva maksimalno odmara svoje ključne igrače. On za prvi meč navedene serije ne može da računa na povređenog golmana Tiboa Kurtou, te suspendovanog Franseska Fabregasa, ali se vraća Nemanja Matić.

"Nijedan igrač neće nastupiti na svih šest utakmica. Oni koji su tu najviše će igrati maksimalno pet, daću im jedan meč odmora", rekao je Portugalac.

Murinjo je rekao i da će dati svojim igračima iz Engleske, Belgije, Francuske i Nemačke dva slobodna dana nakon duela sa Derbijem u Liga kupu, kako bi proveli malo vremena sa porodicama.

Komentari / 0

Ostavite komentar