Видео: Шћеповићи баш воле Максимир!

Нападач Селтика Стефан Шћеповић очувао породичну традицију и уписао се у листу стрелаца против загребачког Динама.

Фудбал 13.12.2014 | 08:20
Видео: Шћеповићи баш воле Максимир!

Где је стао Слађан, наставио је Стефан Шћеповић! Српски нападач из редова шкотског Селтика постигао је гол за Келте у судару са Динамом из Загреба. Истина, Шћеповић јуниор није успео да спречи пораз великана из Глазгова (Динамо славио са 4:3), али је очувао породичну традицију.

Својевремено , крајем осамдесетих, његов отац Слађан представљао је страх и трепет за одбрану Модрих. Знао је да ућутка крцати Максимир, да донесе Партизану вредан тријумф... Био је човек одлуке у Куп дуелу одиграном у Загребу 22.новембра 1989.године (тај гол можете да видите у 12.минуту снимка).

Сада је Стефан био у гро плану, иако се Селтик вратио поражен из Загреба.
„Отац је био на утакмици. Цела породица је ту, с њим су још мајка и брат. Гледао сам његове снимке док је играо за Партизан против Динама у Максимиру. Знам да је постигао три гола у Загребу, али нисам приметио да је био прецизан испод јужне трибине као и ја. Много сам научио од оца“, рекао је Стефан Шћеповић.

Бивши нападач Партизана чекао је сина после меча у Максимиру. Евоцирао је успомене на златан период каријере.
„Наравно да се сећам голова против Динама. Постигао сам их у двобојима са двојицом великих голмана- Драженом Ладићем и Маријаном Влаком“, кратак је био Шћеповић сениор.

 

Коментари / 0

Оставите коментар