Video: Šćepovići baš vole Maksimir!

Napadač Seltika Stefan Šćepović očuvao porodičnu tradiciju i upisao se u listu strelaca protiv zagrebačkog Dinama.

Fudbal 13.12.2014 | 08:20
Video: Šćepovići baš vole Maksimir!

Gde je stao Slađan, nastavio je Stefan Šćepović! Srpski napadač iz redova škotskog Seltika postigao je gol za Kelte u sudaru sa Dinamom iz Zagreba. Istina, Šćepović junior nije uspeo da spreči poraz velikana iz Glazgova (Dinamo slavio sa 4:3), ali je očuvao porodičnu tradiciju.

Svojevremeno , krajem osamdesetih, njegov otac Slađan predstavljao je strah i trepet za odbranu Modrih. Znao je da ućutka krcati Maksimir, da donese Partizanu vredan trijumf... Bio je čovek odluke u Kup duelu odigranom u Zagrebu 22.novembra 1989.godine (taj gol možete da vidite u 12.minutu snimka).

Sada je Stefan bio u gro planu, iako se Seltik vratio poražen iz Zagreba.
„Otac je bio na utakmici. Cela porodica je tu, s njim su još majka i brat. Gledao sam njegove snimke dok je igrao za Partizan protiv Dinama u Maksimiru. Znam da je postigao tri gola u Zagrebu, ali nisam primetio da je bio precizan ispod južne tribine kao i ja. Mnogo sam naučio od oca“, rekao je Stefan Šćepović.

Bivši napadač Partizana čekao je sina posle meča u Maksimiru. Evocirao je uspomene na zlatan period karijere.
„Naravno da se sećam golova protiv Dinama. Postigao sam ih u dvobojima sa dvojicom velikih golmana- Draženom Ladićem i Marijanom Vlakom“, kratak je bio Šćepović senior.

 

Komentari / 0

Ostavite komentar