''Орлови'' ће у СЛ играти у Београду и Новом Саду

Српски одбојкаши играће мечеве наредног издања Светске лиге као домаћини у београдском „Пиониру“ и новосадском „Спенсу“.

Остали спортови 12.12.2014 | 20:40
''Орлови'' ће у СЛ играти у Београду и Новом Саду

Репрезентација Србије ће по 18. пут учествовати у елитном такмичењу, а Светска одбојкашка федерација у петак је саопштила делимичан распоред и сатницу Прве дивизије.

Наш тим играће у групи са Бразилом, Италијом и Аустралијом, а познато је да ће са Аустралијанцима Србија играти у Канбери, док ће градови домаћини у Бразилу и Италији бити саопштени накнадно.

Национални тим Србије смештен је у А групу Светске лиге, док су у дрихој Русија, Иран, Сједињене Државе и Пољска.

Све мечеве у нашој земљи репрезентација Србије ће играти од 20 часова.

Током прва два викенда, Србија ће гостовати Бразилу и Италији, од 29. до 31. маја, односно од 5. до 7. јуна. У оквиру трећег викенда, наш тим ће угостити Бразил, а утакмице ће се играти 12. јуна у Новом Саду и 14. у Београд. Мечеви четвртог викенда са Аустралијом на програму су 18. јуна у Новом Саду и 20. у Београду. Током петог викенда, Србија ће бити домаћин Италији, а мечеви су заказани за 26. и 28. јун у Новом Саду и Београду. Последњег викенда наш тим ће гостовати у Аустралији, од 3. до 5. јула.

Финални турнир Светске лиге биће одигран од 14. до 19. јула у Рио де Жанеиру. На њему ће играти шест репрезентација, Бразил као организатор, по две првопласиране екипе из обе групе и победник финалног турнира Друге дивизије. Уколико Бразил освоји једно од прва два места у А групи, на финалном турниру ће играти трећепласирана селекција из А групе.

Коментари / 0

Оставите коментар