''Orlovi'' će u SL igrati u Beogradu i Novom Sadu

Srpski odbojkaši igraće mečeve narednog izdanja Svetske lige kao domaćini u beogradskom „Pioniru“ i novosadskom „Spensu“.

Ostali sportovi 12.12.2014 | 20:40
''Orlovi'' će u SL igrati u Beogradu i Novom Sadu

Reprezentacija Srbije će po 18. put učestvovati u elitnom takmičenju, a Svetska odbojkaška federacija u petak je saopštila delimičan raspored i satnicu Prve divizije.

Naš tim igraće u grupi sa Brazilom, Italijom i Australijom, a poznato je da će sa Australijancima Srbija igrati u Kanberi, dok će gradovi domaćini u Brazilu i Italiji biti saopšteni naknadno.

Nacionalni tim Srbije smešten je u A grupu Svetske lige, dok su u drihoj Rusija, Iran, Sjedinjene Države i Poljska.

Sve mečeve u našoj zemlji reprezentacija Srbije će igrati od 20 časova.

Tokom prva dva vikenda, Srbija će gostovati Brazilu i Italiji, od 29. do 31. maja, odnosno od 5. do 7. juna. U okviru trećeg vikenda, naš tim će ugostiti Brazil, a utakmice će se igrati 12. juna u Novom Sadu i 14. u Beograd. Mečevi četvrtog vikenda sa Australijom na programu su 18. juna u Novom Sadu i 20. u Beogradu. Tokom petog vikenda, Srbija će biti domaćin Italiji, a mečevi su zakazani za 26. i 28. jun u Novom Sadu i Beogradu. Poslednjeg vikenda naš tim će gostovati u Australiji, od 3. do 5. jula.

Finalni turnir Svetske lige biće odigran od 14. do 19. jula u Rio de Žaneiru. Na njemu će igrati šest reprezentacija, Brazil kao organizator, po dve prvoplasirane ekipe iz obe grupe i pobednik finalnog turnira Druge divizije. Ukoliko Brazil osvoji jedno od prva dva mesta u A grupi, na finalnom turniru će igrati trećeplasirana selekcija iz A grupe.

Komentari / 0

Ostavite komentar