Старац признао убиство дјевојке

Тело девојке (18), која је пре два дана нестала из Дома ученика у Зајечару, нађено је синоћ. Убиство на саслушању признао Ч. Ђ. (66) из тог града.

Србија 11.12.2014 | 21:31
Старац признао убиство дјевојке

Нестанак девојке пријавио је њен очух пре два дана, када је отпочела опсежна потрага, а у међувремену је на информативни разговор приведено неколико особа, међу којима је и старији мушкарац.

Тело убијене девојке откривено је касно синоћ, а за њену смрт убрзо је осумњичен старији мушкарац. 

Беживотно тело средњошколке пронађено је код бране за наводњавање изнад села Салаш, на тешко доступном путу. 

Истрага о овом случају који је узнемирио јавност још траје. 

У току је обдукција тела која ће показати на који начин је девојка убијена. Расветљавају се мотиви који су довели до овог злочина. Трагично настрадала Драгана Ћирић била је ученица четврте године средње економске школе и живела је у Дому ученика средњих школа у Зајечару. 

Према првим и за сада незваничним информацијама, девојка је прво задављена, па бачена у воду. За сада се не зна да ли је било сексуалног злостављања. 

"Осумњичени је на почетку саслушања негирао злочин, као и да ју је 8. децембра возио колима", речено је за "Новости" у МУП Зајечар. 

"Међутим, како су снимци са камера постављених у граду потврдили са су виђени заједно, а онда у возилу нађена коса чији је ДНК налаз потврдио да припада несталој девојци, он је на крају признао да ју је тог дана повезао према Салашу. У колима су разговарали о томе да она преузме бригу о њему и његовој супрузи, у замену за наследство, када је дошло до свађе." 

Иначе, девојка је пореклом из Великог Јасикова, села надомак Зајечара. Живела је са очухом и мајком. Комшије кажу да је била добар ђак и вредна девојка.

Коментари / 0

Оставите коментар