Андрија Живковић је играч Аполона!

Још један фудбалер Партизана наводно је постао члан кипарског Аполона. То је "бисер" црно-беле Школе Андрија Живковић.

Фудбал 12.12.2014 | 08:20
Андрија Живковић је играч Аполона!

Навијачи Партизана годинама уназад навикли су на непријатна изненађења од управе клуба када је рече о трансферима најталентованијих играча Школе ФК Партизан.

Да ли ће Данило Пантић (18) продужити уговор са црно-белима још увек није познато, али јесте да ће његов вршњак Андрија Живковић наставити каријеру као ЧЛАН кипарског Аполона.

На представљању пројекта за оздрављење ФК Партизан, испред Групе Алберт Нађ, могло се чути да је млади репрезентативац Србије продат инвестиционом фонду Пинија Захавија за два и по милиона евра, а да ће Партизану од следећег трансфера (инвестициони фонд - Аполон) припасти 25 процената.

Црно-бели и те како имају искуства у пословању са једним од најмоћнијих фудбалских менаџера на свету. Иако је клуб дуго одбијао да призна, на крају су се тврдње да је Лазар Марковић продат фонду Захавија за седам милиона евра испоставиле као истините.

Да је Партизан склопио посао са Израелцем око продаје Живковића први пут се чуло пре неколико месеци.

Као и у претходним случајевима председник црно-белих Драган Ђурић демантовао је такве информације истичући да је млади везиста играч на којем Партизан гради будућност.

"Није истина да смо продали Андрију Живковића инвестиционом фонду Пинија Захавија. Он остаје у Партизану. Андрија је неко на кога озбиљно рачунамо у будућности и нема говора о продаји, како инвестиционим фондовима, тако и клубовима", изјавио је у августу Ђурић.

Никола Аксентијевић је својевремено прешао из Партизана у холандски Витесе, али је целокупна јавност била збуњена податком који се појавио на сајту АПР-а (Агенције за привредне регистре), да је Партизан 8. новембра 2012. године подигао кредит код Српске банке у вредности од 440.000 евра, а као залог за кредит наведен је трансфер Аксентијевића у Аполон из Лимасола.

Фудбалер никада није одиграо ниједан меч за Кипране.

Сличан случај забележен је и у Црвеној звезди. Никола Максимовић је неко време, пре него што је прешао у Торино, словио као играч Аполона (ни он никада није обукао дрес тима из Лимасола).

Коментари / 0

Оставите коментар