Andrija Živković je igrač Apolona!

Još jedan fudbaler Partizana navodno je postao član kiparskog Apolona. To je "biser" crno-bele Škole Andrija Živković.

Fudbal 12.12.2014 | 08:20
Andrija Živković je igrač Apolona!

Navijači Partizana godinama unazad navikli su na neprijatna iznenađenja od uprave kluba kada je reče o transferima najtalentovanijih igrača Škole FK Partizan.

Da li će Danilo Pantić (18) produžiti ugovor sa crno-belima još uvek nije poznato, ali jeste da će njegov vršnjak Andrija Živković nastaviti karijeru kao ČLAN kiparskog Apolona.

Na predstavljanju projekta za ozdravljenje FK Partizan, ispred Grupe Albert Nađ, moglo se čuti da je mladi reprezentativac Srbije prodat investicionom fondu Pinija Zahavija za dva i po miliona evra, a da će Partizanu od sledećeg transfera (investicioni fond - Apolon) pripasti 25 procenata.

Crno-beli i te kako imaju iskustva u poslovanju sa jednim od najmoćnijih fudbalskih menadžera na svetu. Iako je klub dugo odbijao da prizna, na kraju su se tvrdnje da je Lazar Marković prodat fondu Zahavija za sedam miliona evra ispostavile kao istinite.

Da je Partizan sklopio posao sa Izraelcem oko prodaje Živkovića prvi put se čulo pre nekoliko meseci.

Kao i u prethodnim slučajevima predsednik crno-belih Dragan Đurić demantovao je takve informacije ističući da je mladi vezista igrač na kojem Partizan gradi budućnost.

"Nije istina da smo prodali Andriju Živkovića investicionom fondu Pinija Zahavija. On ostaje u Partizanu. Andrija je neko na koga ozbiljno računamo u budućnosti i nema govora o prodaji, kako investicionim fondovima, tako i klubovima", izjavio je u avgustu Đurić.

Nikola Aksentijević je svojevremeno prešao iz Partizana u holandski Vitese, ali je celokupna javnost bila zbunjena podatkom koji se pojavio na sajtu APR-a (Agencije za privredne registre), da je Partizan 8. novembra 2012. godine podigao kredit kod Srpske banke u vrednosti od 440.000 evra, a kao zalog za kredit naveden je transfer Aksentijevića u Apolon iz Limasola.

Fudbaler nikada nije odigrao nijedan meč za Kiprane.

Sličan slučaj zabeležen je i u Crvenoj zvezdi. Nikola Maksimović je neko vreme, pre nego što je prešao u Torino, slovio kao igrač Apolona (ni on nikada nije obukao dres tima iz Limasola).

Komentari / 0

Ostavite komentar