Ножем убио бившу жену

Габор Лајчак (45) јутрос је заклао ножем своју супругу Андреју (40) у њиховој породичној кући у Чоки.

Србија 10.12.2014 | 18:31
Ножем убио бившу жену

Трагедија се догодила око 11.30 сати  у улици Петра Драпшина. Кикиндска полиција је ухапсила Лајчака и одредила му 48 сати притвора.

"На основу консултације са основним јавним тужиоцем из Кикинде, који се изјаснио да се поднесе кривична пријава у редовном поступку, полиција је против осумњиченог, 9. децембра поднела кривичну пријаву због постојања сумње да је 6. децембра починио кривично дело насиље у породици", наводи се у саопштењу.

Иначе, Лајчак је пре годину дана изашао из затвора, где је био на издржавању затворске казне од 4,5 године, због обљубе њихове ћерке. Док је он био у затвору, Андреја је продала сав њихов капитал.

Због тога су, од како је он изашао из затвора, између њих стално избијале свађе.

Последња се десила у суботу, када је Лајчак толико претукао Андреју да ја задобила тешке повреде.

Она га је одмах пријавила и полицији, али је тужилац после саслушања донео одлуку да он буде пуштен на слободу и да кривична пријава буде поднета у редовном поступку.

Данас је наставио свој крвави пир...

Извор:Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ссс

10.12.2014 18:33

Сада бих ја тог судију притворила сто га је пустио, знаци мора некога убити да би отисао у затвор. Е јадна је то власт и закон знаци немас се коме обратити за помоц а стално се прица о некаквом породицном насиљу.

ОДГОВОРИТЕ