Nožem ubio bivšu ženu

Gabor Lajčak (45) jutros je zaklao nožem svoju suprugu Andreju (40) u njihovoj porodičnoj kući u Čoki.

Srbija 10.12.2014 | 18:31
Nožem ubio bivšu ženu

Tragedija se dogodila oko 11.30 sati  u ulici Petra Drapšina. Kikindska policija je uhapsila Lajčaka i odredila mu 48 sati pritvora.

"Na osnovu konsultacije sa osnovnim javnim tužiocem iz Kikinde, koji se izjasnio da se podnese krivična prijava u redovnom postupku, policija je protiv osumnjičenog, 9. decembra podnela krivičnu prijavu zbog postojanja sumnje da je 6. decembra počinio krivično delo nasilje u porodici", navodi se u saopštenju.

Inače, Lajčak je pre godinu dana izašao iz zatvora, gde je bio na izdržavanju zatvorske kazne od 4,5 godine, zbog obljube njihove ćerke. Dok je on bio u zatvoru, Andreja je prodala sav njihov kapital.

Zbog toga su, od kako je on izašao iz zatvora, između njih stalno izbijale svađe.

Poslednja se desila u subotu, kada je Lajčak toliko pretukao Andreju da ja zadobila teške povrede.

Ona ga je odmah prijavila i policiji, ali je tužilac posle saslušanja doneo odluku da on bude pušten na slobodu i da krivična prijava bude podneta u redovnom postupku.

Danas je nastavio svoj krvavi pir...

Izvor:Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

sss

10.12.2014 19:33

Sada bih ja tog sudiju pritvorila sto ga je pustio, znaci mora nekoga ubiti da bi otisao u zatvor. E jadna je to vlast i zakon znaci nemas se kome obratiti za pomoc a stalno se prica o nekakvom porodicnom nasilju.

ODGOVORITE