Нијемци: Ово је позив на секс! Митровић: Ја знам...

Александар Митровић у акцији...Велика галама се дигла у Европи због прославе гола нападача Андерлехта!

Фудбал 10.12.2014 | 23:40
Нијемци: Ово је позив на секс! Митровић: Ја знам...

Опет тај Александар Митровић. Као на утакмици са Арсеналом, кад је изједначујући гол дао у надокнади времена, нападач Андерлехта је поново заблистао у Лиги шампиона и главом донео свом тиму реми на гостовању Борусији из Дортмунда.

А онда све то прославио на начин који многе неће оставити равнодушним...

"Српски Балотели" не мирује! Изванредно се Александар Митровић сналази на терену, тресе мреже у Лиги шампиона, али тресе и европску фудбалску јавност понашањем. Поново је нападач Андерлехта постигао гол у елитном такмичењу, утишао Вестфален, а затим "потпалио" поклонике фудбала широм света контроверзном прославом.

Велика галама дигла се и на интернету, блоговима, друштвеним мрежама, у коментарима... На пример, немачки Билд истиче у извештају да је гест српског репрезентативца вулгаран, да позива на орални секс, неки се питају да ли је прешао меру, а сви се слажу да исплажени језик није баш згодна појава пред милионским аудиторијумом.
Међу коментарима се издвојио и један на Твитеру:
"Изгледа да ово (гол Борусији) није једини Митровићев погодак вечерас".

Бивши нападач Партизана, ипак, сматра да његов гест није ружан.
"Тај гест не значи ништа лоше, само ја знам зашто сам то урадио", остао је тајанствен популарни Митрогол, за кога Њукасл већ дуже време показује интересовање, а према последњим вестима са Острва могао би да га доведе већ у јануарском прелазном року.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

јел

10.12.2014 22:44

орално морално , ако није , е онда је мало морала , можда нимало .

ОДГОВОРИТЕ