Nijemci: Ovo je poziv na seks! Mitrović: Ja znam...

Aleksandar Mitrović u akciji...Velika galama se digla u Evropi zbog proslave gola napadača Anderlehta!

Fudbal 10.12.2014 | 23:40
Nijemci: Ovo je poziv na seks! Mitrović: Ja znam...

Opet taj Aleksandar Mitrović. Kao na utakmici sa Arsenalom, kad je izjednačujući gol dao u nadoknadi vremena, napadač Anderlehta je ponovo zablistao u Ligi šampiona i glavom doneo svom timu remi na gostovanju Borusiji iz Dortmunda.

A onda sve to proslavio na način koji mnoge neće ostaviti ravnodušnim...

"Srpski Baloteli" ne miruje! Izvanredno se Aleksandar Mitrović snalazi na terenu, trese mreže u Ligi šampiona, ali trese i evropsku fudbalsku javnost ponašanjem. Ponovo je napadač Anderlehta postigao gol u elitnom takmičenju, utišao Vestfalen, a zatim "potpalio" poklonike fudbala širom sveta kontroverznom proslavom.

Velika galama digla se i na internetu, blogovima, društvenim mrežama, u komentarima... Na primer, nemački Bild ističe u izveštaju da je gest srpskog reprezentativca vulgaran, da poziva na oralni seks, neki se pitaju da li je prešao meru, a svi se slažu da isplaženi jezik nije baš zgodna pojava pred milionskim auditorijumom.
Među komentarima se izdvojio i jedan na Tviteru:
"Izgleda da ovo (gol Borusiji) nije jedini Mitrovićev pogodak večeras".

Bivši napadač Partizana, ipak, smatra da njegov gest nije ružan.
"Taj gest ne znači ništa loše, samo ja znam zašto sam to uradio", ostao je tajanstven popularni Mitrogol, za koga Njukasl već duže vreme pokazuje interesovanje, a prema poslednjim vestima sa Ostrva mogao bi da ga dovede već u januarskom prelaznom roku.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

jel

10.12.2014 22:44

oralno moralno , ako nije , e onda je malo morala , možda nimalo .

ODGOVORITE