Роџерс: Искључење Лазара је ужасно!

Менаџер Ливерпула Брендан Роџерс сматра да је судија направио ужасну процену искључивши Лазара Марковића у мечу са Базелом.

Фудбал 10.12.2014 | 13:00
Роџерс: Искључење Лазара је ужасно!

Српски репрезентативац је ушао као резерва на полувремену у кључном мечу у борби за осмину финала ЛШ, али је пола сата пре краја добио црвени картон.

"Мислим да је то ужасна одлука, судија је био лош вечерас. Млади Марковић је ушао и био добар, а иако је замахнуо руком, мислим да није заслужио искључење. Судија је само видео момка на земљи како се држи за лице", рекао је Роџерс.

Он је логично разочаран раном елиминацијом његовог тима из Лиге шампиона, јер му 1:1 са Базелом није било довољно за друго место у групи Б.

"Морамо се борити да се вратимо у такмичење следеће сезоне. Нисмо далеко од најбоља четири тима у Енглеској. Ако успемо у томе, бићемо бољи у ЛШ следеће сезоне. Нисмо имали среће са повредама кључних играча, који су важни за начин на који ми играмо", рекао је Роџерс.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xy

10.12.2014 18:50

Гледао сам уткмицу директно,заиста престрого,свицер је театрално одглумио али циљ понекад оправдава средства,зао ми је Ливерпула,велика греска судије.

ОДГОВОРИТЕ