Rodžers: Isključenje Lazara je užasno!

Menadžer Liverpula Brendan Rodžers smatra da je sudija napravio užasnu procenu isključivši Lazara Markovića u meču sa Bazelom.

Fudbal 10.12.2014 | 13:00
Rodžers: Isključenje Lazara je užasno!

Srpski reprezentativac je ušao kao rezerva na poluvremenu u ključnom meču u borbi za osminu finala LŠ, ali je pola sata pre kraja dobio crveni karton.

"Mislim da je to užasna odluka, sudija je bio loš večeras. Mladi Marković je ušao i bio dobar, a iako je zamahnuo rukom, mislim da nije zaslužio isključenje. Sudija je samo video momka na zemlji kako se drži za lice", rekao je Rodžers.

On je logično razočaran ranom eliminacijom njegovog tima iz Lige šampiona, jer mu 1:1 sa Bazelom nije bilo dovoljno za drugo mesto u grupi B.

"Moramo se boriti da se vratimo u takmičenje sledeće sezone. Nismo daleko od najbolja četiri tima u Engleskoj. Ako uspemo u tome, bićemo bolji u LŠ sledeće sezone. Nismo imali sreće sa povredama ključnih igrača, koji su važni za način na koji mi igramo", rekao je Rodžers.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

xy

10.12.2014 18:50

Gledao sam utkmicu direktno,zaista prestrogo,svicer je teatralno odglumio ali cilj ponekad opravdava sredstva,zao mi je Liverpula,velika greska sudije.

ODGOVORITE