Овјерене кандидатске листе за Вијеће народа

Централна изборна комисија БиХ овјерила је данас двије кандидатске листе из реда хрватског народа и из реда осталих за Вијеће народа Републике Српске, тако да су за избор делегата у Вијеће народа Српске овјерене укупно 23 кандидатске листе на којима се налази 78 кандидата.

Босна и Херцеговина 09.12.2014 | 16:37
Овјерене кандидатске листе за Вијеће народа

Централна изборна комисија БиХ овјерила је данас и пет кандидатских листи на којима се налази 16 кандидата за делегате у Дом народа Парламента Федерације БиХ, саопштено је из Комисије.

На кандидатским листама за избор делегата у Дом народа Парламента Федерације БиХ из реда бошњачког народа налазе се посланици Анес Османовић, Тахир Реџеповић, Дервиш Шаћировић, Мирсад Ахметовић и Сенад Ахметовић.

На кандидатским листама за избор делегата из реда хрвастког народа налазе се посланици: Ђуро Делић, Јосо Марковић, Иво Билушић, Илија ИлићРужица Вукић, Анка Леовац, Нада Ћулап, Жељко Ћошковић, Жељка ЈосићЈосо Оршолић и Марија Оршолић.

Комисија је извршила провјеру кандидатских листи за избор делегата из Скупштине Посавског кантона у Дом народа Парламента Федерације БиХ.

Одлуке о овјери кандидатских листи биће достављене Скупштини Посавског кантона да би била настављена поцедура избора делегата у Дом народа Парламента Федерације БиХ.

Коментари / 0

Оставите коментар