Муслину отказ у Амкару!

„Уморан сам до свега. За мене је кошмар коначно завршен”, рекао је српски стручњак.

Фудбал 09.12.2014 | 19:00
Муслину отказ у Амкару!

Амкар је саопштио да је прекинуо сарадњу са Славољубом Муслином. Управа клуб из Перма је дискутовала на састанку везано за лоше резултате у јесењем делу сезоне, а цех је испоручен српском стручњаку.

„Екипа је завшила јесењи део на 14. позицији са укупно 12 освојених бодова, што је најгори резултат остварен током 20-годишње историје клуба. Зато је одлучено да се прекине сарадња с Муслином пошто не може да оствари зацртане циљеве за ову сезону”, стоји у саопштењу Амкара.

Муслин, с друге стране, открива шта је главни узрок посрнућа Амкара.

„Играчи су константно били несрећни, питају шта се дешава с њиховим новцем. Плате су касниле, било је доста проблема, повреда, притисака, стреса… Један од потпредседника клуба се пре три недеље појавио пред важну утакмицу са Арсеналом и рекао да нема пара. Штавише, речено нам је ако желимо новац, онда морамо да продамо бубрег. Одвратно! Уморан сам до свега. За мене је кошмар коначно завршен”, рекао је Муслин.

Српски стручњак је имао потписан двогодишњи уговор и већ је ангажовао адвоката који ће се потрудити да извуче све што му се дугује.

Коментари / 0

Оставите коментар