Muslinu otkaz u Amkaru!

„Umoran sam do svega. Za mene je košmar konačno završen”, rekao je srpski stručnjak.

Fudbal 09.12.2014 | 19:00
Muslinu otkaz u Amkaru!

Amkar je saopštio da je prekinuo saradnju sa Slavoljubom Muslinom. Uprava klub iz Perma je diskutovala na sastanku vezano za loše rezultate u jesenjem delu sezone, a ceh je isporučen srpskom stručnjaku.

„Ekipa je zavšila jesenji deo na 14. poziciji sa ukupno 12 osvojenih bodova, što je najgori rezultat ostvaren tokom 20-godišnje istorije kluba. Zato je odlučeno da se prekine saradnja s Muslinom pošto ne može da ostvari zacrtane ciljeve za ovu sezonu”, stoji u saopštenju Amkara.

Muslin, s druge strane, otkriva šta je glavni uzrok posrnuća Amkara.

„Igrači su konstantno bili nesrećni, pitaju šta se dešava s njihovim novcem. Plate su kasnile, bilo je dosta problema, povreda, pritisaka, stresa… Jedan od potpredsednika kluba se pre tri nedelje pojavio pred važnu utakmicu sa Arsenalom i rekao da nema para. Štaviše, rečeno nam je ako želimo novac, onda moramo da prodamo bubreg. Odvratno! Umoran sam do svega. Za mene je košmar konačno završen”, rekao je Muslin.

Srpski stručnjak je imao potpisan dvogodišnji ugovor i već je angažovao advokata koji će se potruditi da izvuče sve što mu se duguje.

Komentari / 0

Ostavite komentar