Челси остаје без Банета?!

Ситуација око новог уговора за српског дефанзивца је прилично нејасна, а ПСЖ и још неки клубови би то могли да искористе.

Фудбал 10.12.2014 | 12:20
Челси остаје без Банета?!

Многи истичу Бранислава Ивановића као једног од најбољих и кључних играча Челсија, Мурињо га такође хвали, али то на адекватан начин „не прати“ и Роман Абрамович. Српски дефанзивац и даље није добио нови уговор. Са недељном платом од 75.000 фунти, Ивановић је међу осредње плаћеним играчима Челсија, пошто није ни међу 10 најбоље плаћених. Фудбалери попут Косте, Фабрегаса или Азара су скоро три пута плаћенији од Србина који је уз њих тројицу и Немању Матића један од најважнијих шрафова Мурињове екипе.

Ивановићев актуелни уговор истиче у лето 2016. године. Према наводима острвских медија преговори о продужењу сарадње између Челсија и Ивановића су вођени претходних месеци, али су тренутно запали у ћорсокак и прекинути су. Изгледа да је превелика разлика у ономе што Челси нуди и ономе што Ивановић очекује.

Челси ризикује да селдећег лета изгуби једног од најстандарднијих играча, а интерес за Ивановића је у претходном прелазном року показивао ПСЖ. Свеци из Париза би вероватно могли да понуде боље финансијске услове 30-годишњем Србину, а ни обештећење не би требало да буде велико јер Ивановић ће наредног лета ући у последњу годину уговора и Челси не би могао да тражи велике паре.

Наравно, уколико се преговори Плаваца и капитена Србије око новог уговора не наставе...

Коментари / 0

Оставите коментар