Čelsi ostaje bez Baneta?!

Situacija oko novog ugovora za srpskog defanzivca je prilično nejasna, a PSŽ i još neki klubovi bi to mogli da iskoriste.

Fudbal 10.12.2014 | 12:20
Čelsi ostaje bez Baneta?!

Mnogi ističu Branislava Ivanovića kao jednog od najboljih i ključnih igrača Čelsija, Murinjo ga takođe hvali, ali to na adekvatan način „ne prati“ i Roman Abramovič. Srpski defanzivac i dalje nije dobio novi ugovor. Sa nedeljnom platom od 75.000 funti, Ivanović je među osrednje plaćenim igračima Čelsija, pošto nije ni među 10 najbolje plaćenih. Fudbaleri poput Koste, Fabregasa ili Azara su skoro tri puta plaćeniji od Srbina koji je uz njih trojicu i Nemanju Matića jedan od najvažnijih šrafova Murinjove ekipe.

Ivanovićev aktuelni ugovor ističe u leto 2016. godine. Prema navodima ostrvskih medija pregovori o produženju saradnje između Čelsija i Ivanovića su vođeni prethodnih meseci, ali su trenutno zapali u ćorsokak i prekinuti su. Izgleda da je prevelika razlika u onome što Čelsi nudi i onome što Ivanović očekuje.

Čelsi rizikuje da seldećeg leta izgubi jednog od najstandardnijih igrača, a interes za Ivanovića je u prethodnom prelaznom roku pokazivao PSŽ. Sveci iz Pariza bi verovatno mogli da ponude bolje finansijske uslove 30-godišnjem Srbinu, a ni obeštećenje ne bi trebalo da bude veliko jer Ivanović će narednog leta ući u poslednju godinu ugovora i Čelsi ne bi mogao da traži velike pare.

Naravno, ukoliko se pregovori Plavaca i kapitena Srbije oko novog ugovora ne nastave...

Komentari / 0

Ostavite komentar