Дуле се ''хлади'' три меча!

Дисциплински органи АБА лиге казнили тренера кошаркаша Партизана Душка Вујошевића са три меча суспензије због непримереног понашања на мечу против Мега Лекса. Уз то и новчана казна.

Кошарка 10.12.2014 | 09:40
Дуле се ''хлади'' три меча!

По ко зна који пут, Душко Вујошевић и КК Партизан сносиће последице због непримереног понашања тренера на мечу регионалне АБА лиге.

Дисциплински органи АБА лиге, тачније директор лиге Јосип Билић, казнили су тренера кошаркаша Партизана Душка Вујошевића са три меча суспензије због непримереног понашања на мечу против Мега Лекса. Вујошевић је на том мечу искључен после оштрог вербалног сукоба са судијама.

Уз то, одређена је и новчана казна.

Партизан ће морати укупно да плати 3.100 евра, од чега 200 евра због техничке грешке Вујошевића, 400 због искључења и 1.000 зато што стратег црно-белих није хтео да напусти дворану након искључења.

Вујошевић екипу неће водити на мечевима против Задра, Будућности и Солнока, а биће на клупи 27. децембра на гостовању Крки у Новом Месту.

Вујошевић је ове сезоне други пут суспендован у АБА лиги, пошто је претходно кажњен са једном утакмицом због неспортског понашања у мечу против Крке.

Коментари / 0

Оставите коментар