Dule se ''hladi'' tri meča!

Disciplinski organi ABA lige kaznili trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića sa tri meča suspenzije zbog neprimerenog ponašanja na meču protiv Mega Leksa. Uz to i novčana kazna.

Košarka 10.12.2014 | 09:40
Dule se ''hladi'' tri meča!

Po ko zna koji put, Duško Vujošević i KK Partizan snosiće posledice zbog neprimerenog ponašanja trenera na meču regionalne ABA lige.

Disciplinski organi ABA lige, tačnije direktor lige Josip Bilić, kaznili su trenera košarkaša Partizana Duška Vujoševića sa tri meča suspenzije zbog neprimerenog ponašanja na meču protiv Mega Leksa. Vujošević je na tom meču isključen posle oštrog verbalnog sukoba sa sudijama.

Uz to, određena je i novčana kazna.

Partizan će morati ukupno da plati 3.100 evra, od čega 200 evra zbog tehničke greške Vujoševića, 400 zbog isključenja i 1.000 zato što strateg crno-belih nije hteo da napusti dvoranu nakon isključenja.

Vujošević ekipu neće voditi na mečevima protiv Zadra, Budućnosti i Solnoka, a biće na klupi 27. decembra na gostovanju Krki u Novom Mestu.

Vujošević je ove sezone drugi put suspendovan u ABA ligi, pošto je prethodno kažnjen sa jednom utakmicom zbog nesportskog ponašanja u meču protiv Krke.

Komentari / 0

Ostavite komentar