Специјалац случајно убио колегу

У недељу увече око 18.30 часова, у касарни "Васа Чарапић" у Београду, догодио се несрећни случај у јединици Војне полиције специјалне намјене "Кобре", објавила је Војска Србије на свом званичном веб сајту.

Србија 09.12.2014 | 12:23
Специјалац случајно убио колегу

Након извршеног задатка, а у току рутинске провјере наоружања, дошло је до опаљења из пиштоља припадника јединице Н.И. и том приликом је рањен његов колега старији водник И класе Милан Досковић.Након указане прве помоћи, старији водник И класе Досковић је, нажалост, подлегао повредама на Војномедицинској академији.

Начелник Генералштаба Војске Србије формирао је комисију за испитивање околности ванредног догађаја, пише Блиц.Надлежни орган МУП извршио је увиђај по налогу Вишег јавног тужилаштва у Београду, уз присуство Војне полиције.Министар одбране Братислав Гашић и начелник Генералштаба Војске Србије генерал Љубиша Диковић изјавили су саучешће породици Досковић.

Старији водник И класе Милан Досковић рођен је 6. априла 1981. године у Ужицу, а на дужности у Војсци Србије је од 28. јула 2001. године.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Биб

09.12.2014 16:05

Гарант му смето, месо му се у послове.

ОДГОВОРИТЕ