На челу МУП-а правник из Бијељине?

Иако је прошло тек седам дана од када је предсједник Републике Српске Милорад Додик повјерио Жељки Цвијановић мандат за састав нове владе, већ сада су позната скоро сва имена будућих министара у будућој извршној власти Српске. Међутим, поред већ помињаних имена, у игри за министарске фотеље су и неки нови кадрови који се до сада нису могли видјети на политичкој сцени Републике Српске!

Република Српска 09.12.2014 | 22:10
На челу МУП-а правник из Бијељине?

Тако је, према тврдњама добро обавјештеног извора Пресса из Семберије, најозбиљнији кандидат за насљедника Радислава Јовичића на мјесту министра унутрашњих послова 31-годишњи правник из Бијељине Милош Стевановић, који би у Владу ушао као нестраначка личност, али из квоте СНСД-а.

Стевановић у Бијељини успјешно води адвокатску канцеларију, а занимљиво је да је био и савјетник актуелног министра унутрашњих послова. Из његове богате професионалне биографије вриједи издвојити и чињеницу да се усавршавао на престижном америчком Универзитету Харвард.

Према сазнањима Пресс-а из врха СНСД-а, Зоран Тегелтија ће сигурно наставити да врши дужност министра финансија и у новој влади, као и Сребренка Голић на мјесту министра за просторно уређење, грађевинарство и екологију. Уз њих, сасвим је извјесно да ће министар здравља опет бити Драган Богданић, док би, како тврди извор Пресса, Цвијановићева у новом саставу владе оставила и Стеву Мирјанића на челу пољопривреде, шумарства и водопривреде.

У Влади ће своје мјесто наћи и Јасмин Комић, вјероватно као министар науке и технологије, а СНСД ће препустити Министарство за економске односе и регионалну сарадњу “Напредној Српској”, али, како сазнајемо, само ако понуде кандидата из реда Хрвата. Извор Пресс-а из врха ДНС-а потврдио је да ће једно од три министарства која ће припасти овој партији бити ресор просвјете и културе, а тренутно једини кандидат за министра је ректор Универзитета у Бањалуци Станко Станић.

– Поред просвјете, ДНС ће руководити и управом и локалном самоуправом са Лејлом Решић на челу, те Министарством саобраћаја и веза, гдје би у министарску фотељу требало да сједне директор “Жељезница Републике Српске” Драган Савановић или Драган Јевтић, тренутни помоћник Сребренке Голић – тврди извор.

Социјалисти се, како нам је речено у овој странци, још ломе кога ће поставити на коју министарску позицију.“Заковано” је само мјесто министра индустрије, енергетике и рударства, које ће преузети предсједник СП-а Петар Ђокић.

У овој партији размишљају да за министра трговине и туризма поставе Анкицу Батинић из Зворника, на врху Министарства правде оставили би Горану Златковић, док рјешење за министра породице, омладине и спорта још немају јер би на ту функцију у оваквој расподјели требало да дође Бошњак.

Према најновијем договору између СНСД-а, ДНС-а и СП-а, највећој партији у Републици Српској припашће осам, социјалистима четири, док ће се странка Марка Павића задовољити са три министарства.

Према посљедњој расподјели, Министарставо рада и борачко-инвалидске заштите требало би да припадне СНСД-у, а као једини кандидат помиње се Бошко Томић, али тек треба да се види како се ово персонално рјешење уклапа у критеријуме мандатарке. Ипак, ни социјалисти не желе тако лако да одустану од овог министарства. Опет, уколико наставе да инсистирају на овом ресору, морали би да се одрекну Министарства трговине и туризма и Министарства породице, омладине и спорта, што је мало вјероватно.

Коментари / 67

Оставите коментар
Name

ИСТРОСЕНЕ ФАЦЕ

09.12.2014 10:30

Све мој до мојега

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

09.12.2014 10:39

Знаци и даље це здравство бити квалитетније него у јапану, финансије води струцњак и савјетник Меркелове у области финансија и развоја њемацке,ЦИА це имати информације из прве руке. Цитао сам да су њемци сазнали за овај састав власт и одмах подњели захтјеве за усељавање и дрзављанство Републике Српске.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бањалука

09.12.2014 10:43

Чуј 31 година а већ богата каријера, тешко да је то могуће. Значи сви стари лопови остају у својим "рововима". Дочекаће и овај народ сунце једног дана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

папер

09.12.2014 10:51

Данима наша премјерка врси као консултације и прави циркус и на крају ће бјеле чизмице само добити списак министара од Баје.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВНИК

09.12.2014 10:56

Браво за Милоша Стевановића, дајмо шансу младим и паметним људима, домаћинској дјеци која имају енергију и визију за будућност. Ако је ово тачно, свака част, има наде за нашу државу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

софер

09.12.2014 10:57

Побогу, зар незналици и лопову Сребренки Голиц и Драгану Јевтицу није мјесто у затвору???!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зворник

09.12.2014 11:01

Добро људи треба мало промјенити, па да видимо какав је овај мали Милош мозда цовјек несто и уради..?? Ја бих законом уредио да министар мозес бити само 1 мандат и капак.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА

09.12.2014 11:34

Ал ће СИПА да пипа.Стари министри су тешки а ништа нису урадили. Сада се остављају само да што боље сакрију покрадене паре.Нека се не надају да ће проћи лако, обрван се спрема жестоко!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац

09.12.2014 12:11

Мозда је Милос и добар момак али он мора радит сто му Додик казе тако да је свеједно ко це бити министар

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

09.12.2014 14:28

Милош одлично рјешење, Браво царе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

НН

09.12.2014 14:31

Министра породице, омладине и спорта даце СП и то це бити проф. др Далибор Стевиц из Бијељине.

ОДГОВОРИТЕ
Name

999

09.12.2014 14:32

Да ли је господин СТЕВАНОВИЦ из Бијељине или околина Бијељине ако јесте имам мало оптимизма. ХВАЛА !!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац рс

09.12.2014 14:55

Најмање вазно за народ, елита дијели мјеста из лицних интереса, као да це несто направити? Подијелице се јос мало сто има и банкрот смо а то је на прагу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ФацторБ

09.12.2014 14:59

Милош Стевановић је прави избор! Лично га познајем. Паметан и образован момак, има визију. Моја подршка! Треба дати подршку младим људима. Милош се доказао у адвокатури. Има најјачу и најорганизованију канцеларију у Републици Српској и то са својих 31. Лично сам се увјерио. Само храбро Милоше! Поздрав из БЛ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

филиповица поље

09.12.2014 15:08

ХАЈД ДОБРО ЗНАЦИ САДА ЦЕ ДА УХАПСЕ МИНИСТРА КОВАЦЕВИЦ ЗЕЉКА, ПА КРАЈЊЕ ЈЕ ВРИЈЕМЕ ДА ОДГОВАРА ЗА НАПРАВЉЕНИ КРИМИНАЛ У ЕЛ КРАЈИНИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

змај

09.12.2014 15:10

Министарство рада це се раздојити од борацке а министар за борацка питања це бити Цургуз Пантелија, а овај нови министар МУП-аа од 31 годину мора да је неки велики експерт.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несхваћен

09.12.2014 15:38

Тешко да неко може бити министар, поготово МУП-а, а да не свира по нотама, обзиром да је успостављен такав систем, односно боље је рећи да нема система. Међутим, треба дати шансу (иако нас живот прође у шансама које прокоцкаше разни кадрови), и видјећемо резултате у року пар дана од преузимања функције. Ако не смијени досадашње високопозициониране кадрове некакве менађжере, инжињере услужног бизниса и којекакве кореографе и тренере којима је јединиа врлина што им је тетка у СНСД-у, односно, постави нову руководну структуру образованих и са искуством, резултат ће изостати без обзира на квалитет министра. Рзултат прави тренер који одреди права мјеста за играче у тиму.

ОДГОВОРИТЕ
Name

борац И категорије

09.12.2014 15:51

Чекам да видим ЧУРГУЗА као министра за борачка питања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

семберац

09.12.2014 16:05

Мали Милос је одлицан избор,тако млад а вец са Вамедом опувао милионе на изградњи болнице. По политицком налогу његова канцеларија заступа сва предузеца у Бијељини која контролисе СНСД, поред тога сто имају сви правне слузбе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снага Народа

09.12.2014 16:18

Не сумњам да је тај мали Стеванивиц добар, ал це дијете само да изгори и изгуби репутацију са овим криминалцима. Биле би му везане руке. Боље је да сацека неку другу прилику са неком новом гарнитуром која буде млада, као он, и не корумпирана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАЛЕ

09.12.2014 16:50

ОПЕТ НИ ЈЕДАН МИНИСТАР СА ИСТОКА СРПСКЕ... ЈЕ ЛИ МОГУЦЕ ДА НЕМА НИ ЈЕДНОГ ЦОВЈЕКА КОЈИ БИ МОГАО ОБАВЉАТИ МИНИСТАРСКУ ФУНКЦИЈУ А ДА ЈЕ СА ИСТОКА СРПСКЕ.... СТРАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

09.12.2014 17:18

За Истрошене фаце: Покушај се сетити првог сазива НС РС. Све твој до твога. Ко ли мјењао партије? Споменућу само 3:ЧАВИЋ, КРСМАНОВИЋ, МИХАЉИЦА, остали су ситне рибице илити папчићи. Без увреде!

ОДГОВОРИТЕ
Name

УЈЕДЊЕЊЕ СРПСКЕ ДРЗАВЕ-В.СРБИЈА

09.12.2014 17:44

Ове министре као да је формирао ЦИА и Ватикан. Опет це Тегелтија да сета пијан по Мркоњицу и Баја да се дере по саторима, а народ гладује и цека та изборна обецања корумпираног СНСД-а.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зивио Боле

09.12.2014 18:32

Па има Боско Томоц из истоцног дијела. Боле људина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

коле

09.12.2014 19:01

Ма какав Стевановиц, то се неце знати до задње а онда це бити буммм... неко ко из ведра неба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За борца прве категорије

09.12.2014 19:25

Цургуз се намлатио пара

ОДГОВОРИТЕ
Name

Браво

09.12.2014 19:27

Одлицно за Милоса! Дајте јос нестранацког кадра!

ОДГОВОРИТЕ
Name

царима

09.12.2014 21:02

Откуд колега Телгетија поново!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗВОРНИК

09.12.2014 22:38

БАС МИ ЈЕ ДРАГО ЗБОГ АДВОКАТА СТЕВАНОВИЦА, НЕ СУМЊАМ ДА ЦЕ ПОСТИЦИ ДОБРЕ РЕЗУЛТАТЕ, ИЗНАД СВЕГА ДОБАР ЦОВЈЕК

ОДГОВОРИТЕ
Name

СенЕx

10.12.2014 00:07

Драго ми је за нова имена на политицкој сцени. Не припадам ни јеној политицкој струји, а свима којима осудјују прије него сто је неко и отпоцео мандат поруцујем да је најгоре бити политицки воајер. Свједоци смо мозда најдинамицнијих промјена у историји цивилизације (бројке - статистика - говоре да никад није било овакво благостање - на глобалном нивоу). Наравно далеко смо од стандарда многих земаља. Осврнимо се на многе мутинационалне компаније ције су водје управо млади људи. Неке од тих компанија јаце су (финансијски) и од насе дрзаве. Дакле, дајте мало оптимизма и ако заиста имате ста да допринесете васој улици, заједници, или дрзави на било ком плану - дјелом, мисљу (макар то била и политицка), финансијски ... - па једноставно се укљуци. Хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Покојна Милева

10.12.2014 06:56

Бас ме цуди како се тако паметне идеје Јапанци нису пре нас сјетили.Ста је логицније?Да погледас на лицну карту кад ти истице или да одес до града па тразис по билбордима број смс од полиције па посаљес поруку и одговарас пола сата на њихова питања.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јовица

10.12.2014 07:04

па ста је сад...рекли смо Михајлица да це бити,само лазу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нико

10.12.2014 07:18

Кад је Јовичић долазио на чело МУП-а,били су коментари"Нико бољи од њега,Професионалац,Спас за МУП РС,најбољи министар(после Чађе и моја баба була би боља) итд...", а ја бих да га питам: шта је он то добро урадио за раднике МУП-а? Гдје су униформе о којима лажу и даље?Који руководиоц МУП-а не припада СНСД? Како је успио за тако мало вријеме произвести толико генерала полиције старости 30 година а 5 година радног стажа?И да ли је Чубри самостални инспектор ?И могао би још сто питања да поставим на кеје он нема одговор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ово је вукојебина без дна

10.12.2014 07:57

У Републици Српској, врзино коло корупције и негативне селекције функционише беспријекорно. База која је необразована, која не зна радити, која неће да ради итд, нашла је себе у тој корупцији и прихватила исту као једну од најважнијих норми у животу. Такви неписмењаци и неспособњаци којих је већина, бирају покварене политичаре. Подли политичари успостављају и одржавају стање хаоса у којем могу да раде шта год хоће. Све се врти у круг али уз то по спирали према доле. Рупа у коју је ово друштво упало нема дна. Тешко да ће се десити икакве промјене. Ово друштво ће наставити да тоне. Све то подржава такозвана медјународна заједница која их снабдијева потребним количинама новца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.12.2014 08:08

Милос је млад и перспективан момак са одлицним рјесењима и идејама. Успјесно води једну од најјацих адвокатских канццеларија у дрзави и засигурно да је добар избор за овакву функцију. Треба дати прилику младим људима да успију, а не доносити закљуцке да су сви исти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ред Стар

10.12.2014 08:11

Милош је право рјешење, одлучан, амбициозан и способан човјек и свако ко га познаје, зна да је тако. Подржавам ову одлуку и избор владе, треба користити овако способне и младе људе, а не дозволити да они своје каријере праве у иностранству.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бијељина

10.12.2014 08:19

Милош Стевановић је прави избор за министра унутрашних послова и увјерен сам да ће показати одличне резултате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пикапело

10.12.2014 08:23

Зли и злобни људи поново нападају младог цовјека ,који је све постигао сам ,са својим радом и великом енергијом.МИЛОС СТЕВАНОВИЦ је прави избор.Пустите га да се доказе

ОДГОВОРИТЕ
Name

сунђер

10.12.2014 08:29

Браво за адвоката Стевановића! Одличан избор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

перспектива

10.12.2014 08:32

За разлику од осталих овај Стевановиц је барем успјесан у свом послу, није безвезњаковиц. Има потенцијала много, само да остане на земљи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Интелектуалац

10.12.2014 08:33

Не разумијем људе који уопсте не познају цовјека а вец прицају лосе о њему, а јос мање разумијем оне који познају цовјека и износе оцигледне неистине на његов рацун. Свако ко иоле познаје Милоса Стевановица и ко није злонамјеран, мозе имати само ријеци хвале на његов рацун. Милос је својим знањем, упорносцу и постеним радом успио постици несто сто је скоро незамисливо на овим просторима и свако ко га мрзи и сири неистине је оцигледно љубоморан и завидан на његов успјех. Цовјек таквих особина сасвим сигурно заслузује сансу и вјерујем да це оправдати повјерење градјана. Нароцито имајуци у виду да је нестранацка лицност и да није обавезан било коме полагати рацуне.

ОДГОВОРИТЕ
Name

рефрес

10.12.2014 08:35

Напокон неко има слуха да на кљуцне позиције доведе младе људе са зељом да несто промјене. Стевановиц је прави избор, сколован млад цовјек, напокон освјезење на политицкој сцени.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ибро.дирка

10.12.2014 08:37

Тај момак Милос нема ораха у дзеповма, млад је, паметан, направио је посо, треба то испостоват. Ваљда успије ста направит, треба цојеку дат сансу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадјордзева сницла

10.12.2014 08:38

Јос не могу да вјерујем ,да це млад цовјек Стевановиц добити сансу да,јер у насој дрзави једни те исти добијају позиције ,а млади и способни као он и слицни њему су блокирани због страха од њиховог квалитета

ОДГОВОРИТЕ
Name

домаци странац

10.12.2014 08:41

@ПРАВНИК: стварно за не повјеровати, правник а глуп. На мјеста министара и функционера долазе само полтрони!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цудаци

10.12.2014 09:07

@домаци странац није глуп вец цовјек види сансу да несто направи, цист је и не боји се ницега... Људима ниста не одговара, не ваља ако је лопов, а ако није лопов онда опет не ваља јер је глуп сто је то прихвати. Мислим да је вријеме за промјене конацно и ево ово је једна од тих ситуација. Младима треба дати наду !!

ОДГОВОРИТЕ
Name

трутх ор даре

10.12.2014 09:13

Свако ко имало познаје Милоса Стевановица зна да је он пре свега добар цовек. Усрецио је много људи, дао прилику младим правницима да изуце ову племениту вестину. Подрзавам га у потпуности, мозе несто да уради и да допринос као министар!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЗИГА-ЗИГО

10.12.2014 09:19

Момак је намјесту, знам га лично, културица, оће увјек поздравит, а има пара ко шодера.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ђоја Сент Луис

10.12.2014 09:21

Све нај боље подржајем ову одлуку владе и сваку ноћ пратим шта се дешаје на политичкој сцени. Мали Стевановић је највриједнији, увијек поздрави кад сретне у граду, пиће плаћа, почасти сиротињу и запошљаје избјеглице.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Специјалац СИПА

10.12.2014 10:19

Има 31 годину и вец "богату каријеру"?!?Људи,да вам искрено казем несто-НЕМОЈТЕ НАИВНИ БИТИ!!!!!Тај Стевановиц је обицни послусник.....Један од његових добрих пријатеља из Бијељине брани оног наркомана Лакица,цлана Турковицеве групе.Знам,јер сам ко зна колико пута био обезбједјење у судници(један од оних д фантомкама на глави)Стевановиц му даво савјете.Толико о Стевановицу.Лицно,Јовициц је добар и постен,и зато це назалост бити и ОДСТРАЊЕН,с овај климоглавац це доведен бити,да и даље главом клима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

икс ипсилон

10.12.2014 10:34

Милош Стевановић је амбициозан момак, добро маркетиншки инструисан и орјентисан, једина је штета што му је политичка врата отворио Гаврило Бобар. Ако буде у могућности да дјелује по својој савјести онда Република Српска има чему да се нада, а ако буде дјеловао како Додик и Жељка захтјевају биће продана душа као и Мирослав Миловановић.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРАВНИК

10.12.2014 10:52

За "домаци странац". Великим словом се пише име државе, дакле, није "јапану", него Јапану, "њемци" су нијемци, "подњели" се каже поднијели итд. Па домаци странце, правац у први основне, научи основе правописа па онда коментариси. Да нећеш можда ти тако неписмен/а да будеш министар. Јадно је наше друштво са таквима као ти, вјечитим бунтовницима са лажним самопоуздањем, који би цио живот да буду паразити. Што си злобан/а што је М. Стевановић тако млад успио у животу. Ако зна да води своју кућу, знаће и туђу. Стидите се сви ви који негативно коментаришете Милоша Стевановића. Сви сте ви тешки нерадници и блебетала. Завист према онима који имају енергију, ентузијазам и вољу за напријед ће вас једног дана појести. Запитајте се мало шта ћете са толиком злобом!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Озон

10.12.2014 12:27

Без промјене власти нема борбе против организованог криминала. Коме то није јасно тај је одличан за министра у овој влади континуитета.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Апсурдистан

10.12.2014 13:08

Док читам ове коментаре, схватам да, какву год Владу да добијемо, боља је од оне коју смо заслужили! Неко рече: нестраначка личност. Како да не! Ако мислите на формалну приступницу - јесте нестраначка. Али, суштина је потпуно другачија! Да се наивност продаје, били бисмо богатији од Кувајта. И молим вас, какве везе има адвокат са унутрашњим пословима!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

10.12.2014 14:11

Како су се Милошеви приправници расписали, браво момци и дјевојке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Специјалац

10.12.2014 14:54

Ре СИПА Специјалац, Колега, у потпуности се слажем са тобом. Овај лик је савјетник и Додику и Турковићу. Нешто се ту не слаже, једно друго искљућује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вендета

10.12.2014 15:11

Дајте људи шта пишете. Има Милош канцеларију, али мамину.Да је постигао све то што је постигао, а да се није држао мами за сукњу ја бих то величао. Ако ме питате, свака част његовој мајци, а он,ништа посебно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милојко

10.12.2014 15:46

Свака цаст за овог младог цовјека.Једини који је имао слуха да запосли толико младих правника и да стипендира младе таленте.Постење и образовање це кад-тад доци до изразаја.Вријеме је да се прилика прузи и младом,способном Стевановицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

12

10.12.2014 16:11

Не величам Милоша, нити га кудим, мислим да је ок човјек и да неће горе направити него што је сад, ако ништа. Па и ако повјерујем да је савјетник Додику и фирмама СНСД-а, што не осуђујем, паре су паре, не чини га то неморалним нити утиче на објективност, опет никако не могу повјеровати да би он био спреман на било који начин помагати Турковићу...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цвијетин

10.12.2014 16:15

Познајем Милоса лично и много ми је драго да је неко кога познајем успио у свом послу и не посустаје него граби даље. У данасње вријеме кад смо сви троми и спутавани он је пронасао пут и остварио се као правник а ускоро це надам се и као политицар. У сваком слуцају мислим да је добро за овај уцмали град да неко добије овакву прилику. Само напријед!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Иуститиа

10.12.2014 16:18

Хејтери, само сједите код куце уз рацунар и хејтујте све и свакога, то је оно сто најбоље знате да радите. Немате никакву бољу идеју и рјесење осим да пљујете по свакоме ко одлуци да несто промијени у овој јадној дрзави. Фуј, гадите ми се! Стевановица подрзавам јер је један од ријетких људи ком слава и паре нису удариле у главу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

10.12.2014 18:54

Е тај Ваш правник-стручњак из Бијељине са "богатом каријером"је већ 5 година у дебелом криминалу, а то је јавна тајна у Бијељини.Толико богатство створити за неколико година, може, ако је тата шеик или на већ познат начин на овим просторима.Смијешне су приче о нестраначкој личности,а који ће ускоро бити ПОСТАВЉЕН за предсједника Градског одбора СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нека БН телевизија објави несто о судјењу инспекторима

10.12.2014 19:47

Нека БН телевизија објави несто о судјењу инспекторима.Цитам данас како су инспектори којима се суди као криминалној групи за растурање дроге претукли неког ситног дилера док су осморица инспектора то посматрала

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

10.12.2014 19:57

ОВО СУ ФЕНОМЕН КОМЕНТАРИ.ПА НИ ЊЕГОВИ РОДИТЕЉИ НЕ ЗНАЈУ О ЊЕМУ,КАО ШИРА ЈАВНОСТ.ЈОШ НЕ ЗНАМ КОЈА ЈЕ КРВНА ГРУПА И КОЈИМ СТИЛОМ ПЛИВА?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре МИЛОШ

10.12.2014 21:14

АБ+ крвна група! Плива све стилове, најбољи је у краул техници! Што не питаш раније? Хахахахаха

ОДГОВОРИТЕ
Name

самополако

11.12.2014 08:14

Ако се за министра постави особа која је већ министар - бљак, пљуц, шта је урадио, како је допринео том и том ресору, криминалац доказани, да је поштен давно би поднео оставку, опет по старом, ништа ново, ... Ако се за министра постави страначка особа, политички позната - бљак, пљуц, исто с.... друго паковање, никаквих промјена, полтрон, да није од тога и тога не би ни био ту и ту, лоповчина, долази да прикрије мутне радње, ... Ако се за министра постави нестраначка, млада особа - бљак, пљуц, ко је он, ала мајко ко ће нам водити министарство, неискусан је, ђавола је нестраначка личност, он је играч тог и тог, други ће радити "преко" њега, што му је то требало, ... Такав смо ми, Срби, народ. Окрени - обрни, како год поставиш ствари оне неће ваљати. Није то само по питању постављања министара, него уопштено. Многи очекују да Влада помогне становништву (што би и требала да чини) али запитајте се али искрено ... кад сте последњи пут Ви помогли некоме? Кад сте последњи пут питали некога треба ли му помоћ? Кренимо прво од себе

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

11.12.2014 16:48

ВЕСТ ИЗ ПРВЕ РУКЕ!!! ПОЧЕЛА СЕЛЕКЦИЈА БУДУЧИХ ПОЛИТИЧАРА У ОБДАНИШТИМА. ПРЕДУСЛОВ: ДА МУ ЈЕ МАКАР ДЕДА БИО У ПОЛИТИЦИ.

ОДГОВОРИТЕ