Na čelu MUP-a pravnik iz Bijeljine?

Iako je prošlo tek sedam dana od kada je predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik povjerio Željki Cvijanović mandat za sastav nove vlade, već sada su poznata skoro sva imena budućih ministara u budućoj izvršnoj vlasti Srpske. Međutim, pored već pominjanih imena, u igri za ministarske fotelje su i neki novi kadrovi koji se do sada nisu mogli vidjeti na političkoj sceni Republike Srpske!

Republika Srpska 09.12.2014 | 22:10
Na čelu MUP-a pravnik iz Bijeljine?

Tako je, prema tvrdnjama dobro obavještenog izvora Pressa iz Semberije, najozbiljniji kandidat za nasljednika Radislava Jovičića na mjestu ministra unutrašnjih poslova 31-godišnji pravnik iz Bijeljine Miloš Stevanović, koji bi u Vladu ušao kao nestranačka ličnost, ali iz kvote SNSD-a.

Stevanović u Bijeljini uspješno vodi advokatsku kancelariju, a zanimljivo je da je bio i savjetnik aktuelnog ministra unutrašnjih poslova. Iz njegove bogate profesionalne biografije vrijedi izdvojiti i činjenicu da se usavršavao na prestižnom američkom Univerzitetu Harvard.

Prema saznanjima Press-a iz vrha SNSD-a, Zoran Tegeltija će sigurno nastaviti da vrši dužnost ministra finansija i u novoj vladi, kao i Srebrenka Golić na mjestu ministra za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju. Uz njih, sasvim je izvjesno da će ministar zdravlja opet biti Dragan Bogdanić, dok bi, kako tvrdi izvor Pressa, Cvijanovićeva u novom sastavu vlade ostavila i Stevu Mirjanića na čelu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede.

U Vladi će svoje mjesto naći i Jasmin Komić, vjerovatno kao ministar nauke i tehnologije, a SNSD će prepustiti Ministarstvo za ekonomske odnose i regionalnu saradnju “Naprednoj Srpskoj”, ali, kako saznajemo, samo ako ponude kandidata iz reda Hrvata. Izvor Press-a iz vrha DNS-a potvrdio je da će jedno od tri ministarstva koja će pripasti ovoj partiji biti resor prosvjete i kulture, a trenutno jedini kandidat za ministra je rektor Univerziteta u Banjaluci Stanko Stanić.

– Pored prosvjete, DNS će rukovoditi i upravom i lokalnom samoupravom sa Lejlom Rešić na čelu, te Ministarstvom saobraćaja i veza, gdje bi u ministarsku fotelju trebalo da sjedne direktor “Željeznica Republike Srpske” Dragan Savanović ili Dragan Jevtić, trenutni pomoćnik Srebrenke Golić – tvrdi izvor.

Socijalisti se, kako nam je rečeno u ovoj stranci, još lome koga će postaviti na koju ministarsku poziciju.“Zakovano” je samo mjesto ministra industrije, energetike i rudarstva, koje će preuzeti predsjednik SP-a Petar Đokić.

U ovoj partiji razmišljaju da za ministra trgovine i turizma postave Ankicu Batinić iz Zvornika, na vrhu Ministarstva pravde ostavili bi Goranu Zlatković, dok rješenje za ministra porodice, omladine i sporta još nemaju jer bi na tu funkciju u ovakvoj raspodjeli trebalo da dođe Bošnjak.

Prema najnovijem dogovoru između SNSD-a, DNS-a i SP-a, najvećoj partiji u Republici Srpskoj pripašće osam, socijalistima četiri, dok će se stranka Marka Pavića zadovoljiti sa tri ministarstva.

Prema posljednjoj raspodjeli, Ministarstavo rada i boračko-invalidske zaštite trebalo bi da pripadne SNSD-u, a kao jedini kandidat pominje se Boško Tomić, ali tek treba da se vidi kako se ovo personalno rješenje uklapa u kriterijume mandatarke. Ipak, ni socijalisti ne žele tako lako da odustanu od ovog ministarstva. Opet, ukoliko nastave da insistiraju na ovom resoru, morali bi da se odreknu Ministarstva trgovine i turizma i Ministarstva porodice, omladine i sporta, što je malo vjerovatno.

Komentari / 67

Ostavite komentar
Name

ISTROSENE FACE

09.12.2014 10:30

Sve moj do mojega

ODGOVORITE
Name

domaci stranac

09.12.2014 10:39

Znaci i dalje ce zdravstvo biti kvalitetnije nego u japanu, finansije vodi strucnjak i savjetnik Merkelove u oblasti finansija i razvoja njemacke,CIA ce imati informacije iz prve ruke. Citao sam da su njemci saznali za ovaj sastav vlast i odmah podnjeli zahtjeve za useljavanje i drzavljanstvo Republike Srpske.

ODGOVORITE
Name

banjaluka

09.12.2014 10:43

Čuj 31 godina a već bogata karijera, teško da je to moguće. Znači svi stari lopovi ostaju u svojim "rovovima". Dočekaće i ovaj narod sunce jednog dana.

ODGOVORITE
Name

paper

09.12.2014 10:51

Danima naša premjerka vrsi kao konsultacije i pravi cirkus i na kraju će bjele čizmice samo dobiti spisak ministara od Baje.

ODGOVORITE
Name

PRAVNIK

09.12.2014 10:56

Bravo za Miloša Stevanovića, dajmo šansu mladim i pametnim ljudima, domaćinskoj djeci koja imaju energiju i viziju za budućnost. Ako je ovo tačno, svaka čast, ima nade za našu državu!

ODGOVORITE
Name

sofer

09.12.2014 10:57

Pobogu, zar neznalici i lopovu Srebrenki Golic i Draganu Jevticu nije mjesto u zatvoru???!!!

ODGOVORITE
Name

Zvornik

09.12.2014 11:01

Dobro ljudi treba malo promjeniti, pa da vidimo kakav je ovaj mali Miloš mozda covjek nesto i uradi..?? Ja bih zakonom uredio da ministar mozes biti samo 1 mandat i kapak.

ODGOVORITE
Name

ŽIKA

09.12.2014 11:34

Al će SIPA da pipa.Stari ministri su teški a ništa nisu uradili. Sada se ostavljaju samo da što bolje sakriju pokradene pare.Neka se ne nadaju da će proći lako, obrvan se sprema žestoko!

ODGOVORITE
Name

borac

09.12.2014 12:11

Mozda je Milos i dobar momak ali on mora radit sto mu Dodik kaze tako da je svejedno ko ce biti ministar

ODGOVORITE
Name

kole

09.12.2014 14:28

Miloš odlično rješenje, Bravo care.

ODGOVORITE
Name

NN

09.12.2014 14:31

Ministra porodice, omladine i sporta dace SP i to ce biti prof. dr Dalibor Stevic iz Bijeljine.

ODGOVORITE
Name

999

09.12.2014 14:32

Da li je gospodin STEVANOVIC iz Bijeljine ili okolina Bijeljine ako jeste imam malo optimizma. HVALA !!!!

ODGOVORITE
Name

borac rs

09.12.2014 14:55

Najmanje vazno za narod, elita dijeli mjesta iz licnih interesa, kao da ce nesto napraviti? Podijelice se jos malo sto ima i bankrot smo a to je na pragu.

ODGOVORITE
Name

FactorB

09.12.2014 14:59

Miloš Stevanović je pravi izbor! Lično ga poznajem. Pametan i obrazovan momak, ima viziju. Moja podrška! Treba dati podršku mladim ljudima. Miloš se dokazao u advokaturi. Ima najjaču i najorganizovaniju kancelariju u Republici Srpskoj i to sa svojih 31. Lično sam se uvjerio. Samo hrabro Miloše! Pozdrav iz BL.

ODGOVORITE
Name

filipovica polje

09.12.2014 15:08

HAJD DOBRO ZNACI SADA CE DA UHAPSE MINISTRA KOVACEVIC ZELJKA, PA KRAJNJE JE VRIJEME DA ODGOVARA ZA NAPRAVLJENI KRIMINAL U EL KRAJINI.

ODGOVORITE
Name

zmaj

09.12.2014 15:10

Ministarstvo rada ce se razdojiti od boracke a ministar za boracka pitanja ce biti Curguz Pantelija, a ovaj novi ministar MUP-aa od 31 godinu mora da je neki veliki ekspert.

ODGOVORITE
Name

Neshvaćen

09.12.2014 15:38

Teško da neko može biti ministar, pogotovo MUP-a, a da ne svira po notama, obzirom da je uspostavljen takav sistem, odnosno bolje je reći da nema sistema. Međutim, treba dati šansu (iako nas život prođe u šansama koje prokockaše razni kadrovi), i vidjećemo rezultate u roku par dana od preuzimanja funkcije. Ako ne smijeni dosadašnje visokopozicionirane kadrove nekakve menađžere, inžinjere uslužnog biznisa i kojekakve koreografe i trenere kojima je jedinia vrlina što im je tetka u SNSD-u, odnosno, postavi novu rukovodnu strukturu obrazovanih i sa iskustvom, rezultat će izostati bez obzira na kvalitet ministra. Rzultat pravi trener koji odredi prava mjesta za igrače u timu.

ODGOVORITE
Name

borac I kategorije

09.12.2014 15:51

Čekam da vidim ČURGUZA kao ministra za boračka pitanja.

ODGOVORITE
Name

semberac

09.12.2014 16:05

Mali Milos je odlican izbor,tako mlad a vec sa Vamedom opuvao milione na izgradnji bolnice. Po politickom nalogu njegova kancelarija zastupa sva preduzeca u Bijeljini koja kontrolise SNSD, pored toga sto imaju svi pravne sluzbe.

ODGOVORITE
Name

Snaga Naroda

09.12.2014 16:18

Ne sumnjam da je taj mali Stevanivic dobar, al ce dijete samo da izgori i izgubi reputaciju sa ovim kriminalcima. Bile bi mu vezane ruke. Bolje je da saceka neku drugu priliku sa nekom novom garniturom koja bude mlada, kao on, i ne korumpirana.

ODGOVORITE
Name

PALE

09.12.2014 16:50

OPET NI JEDAN MINISTAR SA ISTOKA SRPSKE... JE LI MOGUCE DA NEMA NI JEDNOG COVJEKA KOJI BI MOGAO OBAVLJATI MINISTARSKU FUNKCIJU A DA JE SA ISTOKA SRPSKE.... STRASNO

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

09.12.2014 17:18

Za Istrošene face: Pokušaj se setiti prvog saziva NS RS. Sve tvoj do tvoga. Ko li mjenjao partije? Spomenuću samo 3:ČAVIĆ, KRSMANOVIĆ, MIHALJICA, ostali su sitne ribice iliti papčići. Bez uvrede!

ODGOVORITE
Name

UJEDNJENJE SRPSKE DRZAVE-V.SRBIJA

09.12.2014 17:44

Ove ministre kao da je formirao CIA i Vatikan. Opet ce Tegeltija da seta pijan po Mrkonjicu i Baja da se dere po satorima, a narod gladuje i ceka ta izborna obecanja korumpiranog SNSD-a.

ODGOVORITE
Name

Zivio Bole

09.12.2014 18:32

Pa ima Bosko Tomoc iz istocnog dijela. Bole ljudina.

ODGOVORITE
Name

kole

09.12.2014 19:01

Ma kakav Stevanovic, to se nece znati do zadnje a onda ce biti bummm... neko ko iz vedra neba.

ODGOVORITE
Name

Za borca prve kategorije

09.12.2014 19:25

Curguz se namlatio para

ODGOVORITE
Name

Bravo

09.12.2014 19:27

Odlicno za Milosa! Dajte jos nestranackog kadra!

ODGOVORITE
Name

carima

09.12.2014 21:02

Otkud kolega Telgetija ponovo!!!!!

ODGOVORITE
Name

ZVORNIK

09.12.2014 22:38

BAS MI JE DRAGO ZBOG ADVOKATA STEVANOVICA, NE SUMNJAM DA CE POSTICI DOBRE REZULTATE, IZNAD SVEGA DOBAR COVJEK

ODGOVORITE
Name

SenEx

10.12.2014 00:07

Drago mi je za nova imena na politickoj sceni. Ne pripadam ni jenoj politickoj struji, a svima kojima osudjuju prije nego sto je neko i otpoceo mandat porucujem da je najgore biti politicki voajer. Svjedoci smo mozda najdinamicnijih promjena u istoriji civilizacije (brojke - statistika - govore da nikad nije bilo ovakvo blagostanje - na globalnom nivou). Naravno daleko smo od standarda mnogih zemalja. Osvrnimo se na mnoge mutinacionalne kompanije cije su vodje upravo mladi ljudi. Neke od tih kompanija jace su (finansijski) i od nase drzave. Dakle, dajte malo optimizma i ako zaista imate sta da doprinesete vasoj ulici, zajednici, ili drzavi na bilo kom planu - djelom, mislju (makar to bila i politicka), finansijski ... - pa jednostavno se ukljuci. Hvala!

ODGOVORITE
Name

Pokojna Mileva

10.12.2014 06:56

Bas me cudi kako se tako pametne ideje Japanci nisu pre nas sjetili.Sta je logicnije?Da pogledas na licnu kartu kad ti istice ili da odes do grada pa trazis po bilbordima broj sms od policije pa posaljes poruku i odgovaras pola sata na njihova pitanja.

ODGOVORITE
Name

jovica

10.12.2014 07:04

pa sta je sad...rekli smo Mihajlica da ce biti,samo lazu...

ODGOVORITE
Name

niko

10.12.2014 07:18

Kad je Jovičić dolazio na čelo MUP-a,bili su komentari"Niko bolji od njega,Profesionalac,Spas za MUP RS,najbolji ministar(posle Čađe i moja baba bula bi bolja) itd...", a ja bih da ga pitam: šta je on to dobro uradio za radnike MUP-a? Gdje su uniforme o kojima lažu i dalje?Koji rukovodioc MUP-a ne pripada SNSD? Kako je uspio za tako malo vrijeme proizvesti toliko generala policije starosti 30 godina a 5 godina radnog staža?I da li je Čubri samostalni inspektor ?I mogao bi još sto pitanja da postavim na keje on nema odgovor.

ODGOVORITE
Name

ovo je vukojebina bez dna

10.12.2014 07:57

U Republici Srpskoj, vrzino kolo korupcije i negativne selekcije funkcioniše besprijekorno. Baza koja je neobrazovana, koja ne zna raditi, koja neće da radi itd, našla je sebe u toj korupciji i prihvatila istu kao jednu od najvažnijih normi u životu. Takvi nepismenjaci i nesposobnjaci kojih je većina, biraju pokvarene političare. Podli političari uspostavljaju i održavaju stanje haosa u kojem mogu da rade šta god hoće. Sve se vrti u krug ali uz to po spirali prema dole. Rupa u koju je ovo društvo upalo nema dna. Teško da će se desiti ikakve promjene. Ovo društvo će nastaviti da tone. Sve to podržava takozvana medjunarodna zajednica koja ih snabdijeva potrebnim količinama novca.

ODGOVORITE
Name

BL

10.12.2014 08:08

Milos je mlad i perspektivan momak sa odlicnim rjesenjima i idejama. Uspjesno vodi jednu od najjacih advokatskih kanccelarija u drzavi i zasigurno da je dobar izbor za ovakvu funkciju. Treba dati priliku mladim ljudima da uspiju, a ne donositi zakljucke da su svi isti.

ODGOVORITE
Name

Red Star

10.12.2014 08:11

Miloš je pravo rješenje, odlučan, ambiciozan i sposoban čovjek i svako ko ga poznaje, zna da je tako. Podržavam ovu odluku i izbor vlade, treba koristiti ovako sposobne i mlade ljude, a ne dozvoliti da oni svoje karijere prave u inostranstvu.

ODGOVORITE
Name

Bijeljina

10.12.2014 08:19

Miloš Stevanović je pravi izbor za ministra unutrašnih poslova i uvjeren sam da će pokazati odlične rezultate!

ODGOVORITE
Name

pikapelo

10.12.2014 08:23

Zli i zlobni ljudi ponovo napadaju mladog covjeka ,koji je sve postigao sam ,sa svojim radom i velikom energijom.MILOS STEVANOVIC je pravi izbor.Pustite ga da se dokaze

ODGOVORITE
Name

sunđer

10.12.2014 08:29

Bravo za advokata Stevanovića! Odličan izbor!

ODGOVORITE
Name

perspektiva

10.12.2014 08:32

Za razliku od ostalih ovaj Stevanovic je barem uspjesan u svom poslu, nije bezveznjakovic. Ima potencijala mnogo, samo da ostane na zemlji.

ODGOVORITE
Name

Intelektualac

10.12.2014 08:33

Ne razumijem ljude koji uopste ne poznaju covjeka a vec pricaju lose o njemu, a jos manje razumijem one koji poznaju covjeka i iznose ocigledne neistine na njegov racun. Svako ko iole poznaje Milosa Stevanovica i ko nije zlonamjeran, moze imati samo rijeci hvale na njegov racun. Milos je svojim znanjem, upornoscu i postenim radom uspio postici nesto sto je skoro nezamislivo na ovim prostorima i svako ko ga mrzi i siri neistine je ocigledno ljubomoran i zavidan na njegov uspjeh. Covjek takvih osobina sasvim sigurno zasluzuje sansu i vjerujem da ce opravdati povjerenje gradjana. Narocito imajuci u vidu da je nestranacka licnost i da nije obavezan bilo kome polagati racune.

ODGOVORITE
Name

refres

10.12.2014 08:35

Napokon neko ima sluha da na kljucne pozicije dovede mlade ljude sa zeljom da nesto promjene. Stevanovic je pravi izbor, skolovan mlad covjek, napokon osvjezenje na politickoj sceni.

ODGOVORITE
Name

ibro.dirka

10.12.2014 08:37

Taj momak Milos nema oraha u dzepovma, mlad je, pametan, napravio je poso, treba to ispostovat. Valjda uspije sta napravit, treba cojeku dat sansu.

ODGOVORITE
Name

Karadjordzeva snicla

10.12.2014 08:38

Jos ne mogu da vjerujem ,da ce mlad covjek Stevanovic dobiti sansu da,jer u nasoj drzavi jedni te isti dobijaju pozicije ,a mladi i sposobni kao on i slicni njemu su blokirani zbog straha od njihovog kvaliteta

ODGOVORITE
Name

domaci stranac

10.12.2014 08:41

@PRAVNIK: stvarno za ne povjerovati, pravnik a glup. Na mjesta ministara i funkcionera dolaze samo poltroni!

ODGOVORITE
Name

cudaci

10.12.2014 09:07

@domaci stranac nije glup vec covjek vidi sansu da nesto napravi, cist je i ne boji se nicega... Ljudima nista ne odgovara, ne valja ako je lopov, a ako nije lopov onda opet ne valja jer je glup sto je to prihvati. Mislim da je vrijeme za promjene konacno i evo ovo je jedna od tih situacija. Mladima treba dati nadu !!

ODGOVORITE
Name

truth or dare

10.12.2014 09:13

Svako ko imalo poznaje Milosa Stevanovica zna da je on pre svega dobar covek. Usrecio je mnogo ljudi, dao priliku mladim pravnicima da izuce ovu plemenitu vestinu. Podrzavam ga u potpunosti, moze nesto da uradi i da doprinos kao ministar!

ODGOVORITE
Name

ZIGA-ZIGO

10.12.2014 09:19

Momak je namjestu, znam ga lično, kulturica, oće uvjek pozdravit, a ima para ko šodera.

ODGOVORITE
Name

Đoja Sent Luis

10.12.2014 09:21

Sve naj bolje podržajem ovu odluku vlade i svaku noć pratim šta se dešaje na političkoj sceni. Mali Stevanović je najvrijedniji, uvijek pozdravi kad sretne u gradu, piće plaća, počasti sirotinju i zapošljaje izbjeglice.

ODGOVORITE
Name

Specijalac SIPA

10.12.2014 10:19

Ima 31 godinu i vec "bogatu karijeru"?!?Ljudi,da vam iskreno kazem nesto-NEMOJTE NAIVNI BITI!!!!!Taj Stevanovic je obicni poslusnik.....Jedan od njegovih dobrih prijatelja iz Bijeljine brani onog narkomana Lakica,clana Turkoviceve grupe.Znam,jer sam ko zna koliko puta bio obezbjedjenje u sudnici(jedan od onih d fantomkama na glavi)Stevanovic mu davo savjete.Toliko o Stevanovicu.Licno,Jovicic je dobar i posten,i zato ce nazalost biti i ODSTRANJEN,s ovaj klimoglavac ce doveden biti,da i dalje glavom klima.

ODGOVORITE
Name

iks ipsilon

10.12.2014 10:34

Miloš Stevanović je ambiciozan momak, dobro marketinški instruisan i orjentisan, jedina je šteta što mu je politička vrata otvorio Gavrilo Bobar. Ako bude u mogućnosti da djeluje po svojoj savjesti onda Republika Srpska ima čemu da se nada, a ako bude djelovao kako Dodik i Željka zahtjevaju biće prodana duša kao i Miroslav Milovanović.

ODGOVORITE
Name

PRAVNIK

10.12.2014 10:52

Za "domaci stranac". Velikim slovom se piše ime države, dakle, nije "japanu", nego Japanu, "njemci" su nijemci, "podnjeli" se kaže podnijeli itd. Pa domaci strance, pravac u prvi osnovne, nauči osnove pravopisa pa onda komentarisi. Da nećeš možda ti tako nepismen/a da budeš ministar. Jadno je naše društvo sa takvima kao ti, vječitim buntovnicima sa lažnim samopouzdanjem, koji bi cio život da budu paraziti. Što si zloban/a što je M. Stevanović tako mlad uspio u životu. Ako zna da vodi svoju kuću, znaće i tuđu. Stidite se svi vi koji negativno komentarišete Miloša Stevanovića. Svi ste vi teški neradnici i blebetala. Zavist prema onima koji imaju energiju, entuzijazam i volju za naprijed će vas jednog dana pojesti. Zapitajte se malo šta ćete sa tolikom zlobom!!!

ODGOVORITE
Name

Ozon

10.12.2014 12:27

Bez promjene vlasti nema borbe protiv organizovanog kriminala. Kome to nije jasno taj je odličan za ministra u ovoj vladi kontinuiteta.

ODGOVORITE
Name

Apsurdistan

10.12.2014 13:08

Dok čitam ove komentare, shvatam da, kakvu god Vladu da dobijemo, bolja je od one koju smo zaslužili! Neko reče: nestranačka ličnost. Kako da ne! Ako mislite na formalnu pristupnicu - jeste nestranačka. Ali, suština je potpuno drugačija! Da se naivnost prodaje, bili bismo bogatiji od Kuvajta. I molim vas, kakve veze ima advokat sa unutrašnjim poslovima!?

ODGOVORITE
Name

Pravnik

10.12.2014 14:11

Kako su se Miloševi pripravnici raspisali, bravo momci i djevojke.

ODGOVORITE
Name

Specijalac

10.12.2014 14:54

Re SIPA Specijalac, Kolega, u potpunosti se slažem sa tobom. Ovaj lik je savjetnik i Dodiku i Turkoviću. Nešto se tu ne slaže, jedno drugo iskljućuje.

ODGOVORITE
Name

Vendeta

10.12.2014 15:11

Dajte ljudi šta pišete. Ima Miloš kancelariju, ali maminu.Da je postigao sve to što je postigao, a da se nije držao mami za suknju ja bih to veličao. Ako me pitate, svaka čast njegovoj majci, a on,ništa posebno.

ODGOVORITE
Name

Milojko

10.12.2014 15:46

Svaka cast za ovog mladog covjeka.Jedini koji je imao sluha da zaposli toliko mladih pravnika i da stipendira mlade talente.Postenje i obrazovanje ce kad-tad doci do izrazaja.Vrijeme je da se prilika pruzi i mladom,sposobnom Stevanovicu.

ODGOVORITE
Name

12

10.12.2014 16:11

Ne veličam Miloša, niti ga kudim, mislim da je ok čovjek i da neće gore napraviti nego što je sad, ako ništa. Pa i ako povjerujem da je savjetnik Dodiku i firmama SNSD-a, što ne osuđujem, pare su pare, ne čini ga to nemoralnim niti utiče na objektivnost, opet nikako ne mogu povjerovati da bi on bio spreman na bilo koji način pomagati Turkoviću...

ODGOVORITE
Name

Cvijetin

10.12.2014 16:15

Poznajem Milosa lično i mnogo mi je drago da je neko koga poznajem uspio u svom poslu i ne posustaje nego grabi dalje. U danasnje vrijeme kad smo svi tromi i sputavani on je pronasao put i ostvario se kao pravnik a uskoro ce nadam se i kao politicar. U svakom slucaju mislim da je dobro za ovaj ucmali grad da neko dobije ovakvu priliku. Samo naprijed!

ODGOVORITE
Name

Iustitia

10.12.2014 16:18

Hejteri, samo sjedite kod kuce uz racunar i hejtujte sve i svakoga, to je ono sto najbolje znate da radite. Nemate nikakvu bolju ideju i rjesenje osim da pljujete po svakome ko odluci da nesto promijeni u ovoj jadnoj drzavi. Fuj, gadite mi se! Stevanovica podrzavam jer je jedan od rijetkih ljudi kom slava i pare nisu udarile u glavu.

ODGOVORITE
Name

dule

10.12.2014 18:54

E taj Vaš pravnik-stručnjak iz Bijeljine sa "bogatom karijerom"je već 5 godina u debelom kriminalu, a to je javna tajna u Bijeljini.Toliko bogatstvo stvoriti za nekoliko godina, može, ako je tata šeik ili na već poznat način na ovim prostorima.Smiješne su priče o nestranačkoj ličnosti,a koji će uskoro biti POSTAVLJEN za predsjednika Gradskog odbora SNSD.

ODGOVORITE
Name

Neka BN televizija objavi nesto o sudjenju inspektorima

10.12.2014 19:47

Neka BN televizija objavi nesto o sudjenju inspektorima.Citam danas kako su inspektori kojima se sudi kao kriminalnoj grupi za rasturanje droge pretukli nekog sitnog dilera dok su osmorica inspektora to posmatrala

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

10.12.2014 19:57

OVO SU FENOMEN KOMENTARI.PA NI NJEGOVI RODITELJI NE ZNAJU O NJEMU,KAO ŠIRA JAVNOST.JOŠ NE ZNAM KOJA JE KRVNA GRUPA I KOJIM STILOM PLIVA?

ODGOVORITE
Name

Re MILOŠ

10.12.2014 21:14

AB+ krvna grupa! Pliva sve stilove, najbolji je u kraul tehnici! Što ne pitaš ranije? Hahahahaha

ODGOVORITE
Name

samopolako

11.12.2014 08:14

Ako se za ministra postavi osoba koja je već ministar - bljak, pljuc, šta je uradio, kako je doprineo tom i tom resoru, kriminalac dokazani, da je pošten davno bi podneo ostavku, opet po starom, ništa novo, ... Ako se za ministra postavi stranačka osoba, politički poznata - bljak, pljuc, isto s.... drugo pakovanje, nikakvih promjena, poltron, da nije od toga i toga ne bi ni bio tu i tu, lopovčina, dolazi da prikrije mutne radnje, ... Ako se za ministra postavi nestranačka, mlada osoba - bljak, pljuc, ko je on, ala majko ko će nam voditi ministarstvo, neiskusan je, đavola je nestranačka ličnost, on je igrač tog i tog, drugi će raditi "preko" njega, što mu je to trebalo, ... Takav smo mi, Srbi, narod. Okreni - obrni, kako god postaviš stvari one neće valjati. Nije to samo po pitanju postavljanja ministara, nego uopšteno. Mnogi očekuju da Vlada pomogne stanovništvu (što bi i trebala da čini) ali zapitajte se ali iskreno ... kad ste poslednji put Vi pomogli nekome? Kad ste poslednji put pitali nekoga treba li mu pomoć? Krenimo prvo od sebe

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

11.12.2014 16:48

VEST IZ PRVE RUKE!!! POČELA SELEKCIJA BUDUČIH POLITIČARA U OBDANIŠTIMA. PREDUSLOV: DA MU JE MAKAR DEDA BIO U POLITICI.

ODGOVORITE