УЕФА пријети ''великој седморки''!

Под лупом и Ливерпул, Монако, Рома, Бешикташ, Спортинг и Краснодар... Додатни извештаји затражени и од Спарте, Хал Ситија, Олимпика из Лиона, Панатинаикоса, Руха и Волфсбурга.

Фудбал 10.12.2014 | 08:40
УЕФА пријети ''великој седморки''!

Уефин бич поново лебди над главама европских великана, који ће људима у црним оделима из Ниона морати да правдају све трошкове за појачања из претходних периода. На удару је седам "богаташа" без валидног порекла новца – Монако, Рома, Бешикташ, Интер, Краснодар, Ливерпул и Спортинг.

Према информацијама са Чизме ситуација уопште није безазлена. Сумња се наиме да ће Интеру бити забрањено да током јануарског прелазног рока купује играче. Али ће наводно моћи да их доводи на позајмице. У најбољој варијати са опцијом да по истеку позајмице и откупи њихове уговоре. Под условом да до тода испегла ствари са Европском фудбалском федерацијом, која ће током јануара и фебруара послати инспекторе у Милану.

Проблем за председника Ерика Тохира, који је према ранијим најавама желео да на стадион Ђузепе Меаца доведе Алесија Ћерћија, Џоела Кемпбела или Лукаса Подолског из Арсенала, Египћанина из Челсија Мохамеда Салаха, Ливерпуловог Лукаса Леиву или Лукаса Силву из Крузеира.

Уефа је такође објавила да су под лупом и прашка Спарта, Хал Сити, Олимпик Лион, Панатинаикос, Рух и Волфсбург, који су добили додатан рок да доставе све тражене податке.

Коментари / 0

Оставите коментар