UEFA prijeti ''velikoj sedmorki''!

Pod lupom i Liverpul, Monako, Roma, Bešiktaš, Sporting i Krasnodar... Dodatni izveštaji zatraženi i od Sparte, Hal Sitija, Olimpika iz Liona, Panatinaikosa, Ruha i Volfsburga.

Fudbal 10.12.2014 | 08:40
UEFA prijeti ''velikoj sedmorki''!

Uefin bič ponovo lebdi nad glavama evropskih velikana, koji će ljudima u crnim odelima iz Niona morati da pravdaju sve troškove za pojačanja iz prethodnih perioda. Na udaru je sedam "bogataša" bez validnog porekla novca – Monako, Roma, Bešiktaš, Inter, Krasnodar, Liverpul i Sporting.

Prema informacijama sa Čizme situacija uopšte nije bezazlena. Sumnja se naime da će Interu biti zabranjeno da tokom januarskog prelaznog roka kupuje igrače. Ali će navodno moći da ih dovodi na pozajmice. U najboljoj varijati sa opcijom da po isteku pozajmice i otkupi njihove ugovore. Pod uslovom da do toda ispegla stvari sa Evropskom fudbalskom federacijom, koja će tokom januara i februara poslati inspektore u Milanu.

Problem za predsednika Erika Tohira, koji je prema ranijim najavama želeo da na stadion Đuzepe Meaca dovede Alesija Ćerćija, Džoela Kempbela ili Lukasa Podolskog iz Arsenala, Egipćanina iz Čelsija Mohameda Salaha, Liverpulovog Lukasa Leivu ili Lukasa Silvu iz Kruzeira.

Uefa je takođe objavila da su pod lupom i praška Sparta, Hal Siti, Olimpik Lion, Panatinaikos, Ruh i Volfsburg, koji su dobili dodatan rok da dostave sve tražene podatke.

Komentari / 0

Ostavite komentar