Ваљево еуфорично чека Звезду!

Ваљево у еуфорији чека понедељак и 11. коло АБА лиге, када у Хали спортова против Металца гостује београдска Црвена Звезда. Домаћини су свесни да су „црвено-бели“ апсолутни фаворити, али на мегдан, како поручују, излазе без беле заставе.

Кошарка 08.12.2014 | 17:40
Ваљево еуфорично чека Звезду!

Тренер Металца Владимир Ђокић каже да се Ваљевци неће предати иако играју
против „најдоминантнијег тима на Јадрану“.

- Ми играмо добро последњих пет мечева и дижемо форму. Максимално смо мотивисани, играћемо и мудро и агресивно у исто време. Много, наравно, зависи и од Звезде, јер ће бити уморни након пута у Валенсију, али њихова екипа има дубок ростер. Што се нас тиче, Душан Кутлешић ће, иако сломљеног носа сигурно играти у понедељак, са маском или без ње. Вежбали смо и пенале, који су нас коштали победе у Загребу, у прошлом колу против Цибоне – каже Ђокић.

Специјални задаци у мечу против Звезде, како каже, биће да најкориснији играч лиге Бобан Марјановић добије што мање лопти у рекету, а плеј „црвено-белих“ Маркус Вилијамс буде „изморен фластерима“ и тако спречен да разиграва остатак тима.

Ђокић каже да је Звезда тражила део улазница за своје навијаче и да ће их свакако добити, али се нада да ће свих 1.500 људи у понедељак вече у Хали спортова ипак навијати за Металац, „јер смо тако и 70-их година у великој Југославији знали да скинемо скалп Звезди, Партизану, Цибони и тиму Југопластике“.

Коментари / 0

Оставите коментар