Дивна порука Декију од навијача Интера!

Помоћни тренер Удинезеа захвалио се навијачима свог бившег клуба на топлом дочеку и срцепарајућем транспаренту и објаснио због чега није скакао на голове свог тима.

Фудбал 08.12.2014 | 19:40
Дивна порука Декију од навијача Интера!

Дејан Станковић доживео је у недељу увече на Ђузепе Меаци поштовање које заслужи мали број играча. Помоћни тренер Удинезеа гостовао је са својим тимом Интеру у Серији А и тријумфовално напустио терен (2:1).

Навијачи Интера, чији је дрес носио десет година, приредили су му дочек за памћење. Поздравиле су га великим аплаузом уз поруку: "Борио си се и пљувао крв за наше боје, где год да одеш ти ћеш бити један од нас".

Станковић је рекао да је веома емотивно одреаговао на топли дочек навијача бившег клуба, али да је у дубини душе и очекивао такав пријем код њих, без обзира што је долазио као члан стручног штаба ривала.

"Сјајно је вратити се на Сан Сиро и хвала навијачима на срдачној подршци. Очекивао сам овакав пријем јер смо 10 година живели заједно и делили и победе и поразе. Можда сам био ривал Интеру, али из поштовања према том клубу нисам устајао са клупе и радовао се нашим головима. Задовољан сам победом коју смо остварили, јер је она као кисеоник за наш тим, али почетком тренерске каријере. Надам се да ће ми играчко искуство које имам помоћи", рекао је Станковић за Интеров ТВ канал.

Станковић је 10 година био члан Интера, одиграо је 326 утакмица и постигао 42 гола, а освојио је пет титула Серије А, Лигу шампиона, четири национална купа, четити Суперкупа Италије и Светско клупско првенство.

Летос се управо у дресу миланског тима опростио од играчке каријере и постао помоћник у Удинезеу Андреи Страмаћонију.

Коментари / 0

Оставите коментар