Divna poruka Dekiju od navijača Intera!

Pomoćni trener Udinezea zahvalio se navijačima svog bivšeg kluba na toplom dočeku i srceparajućem transparentu i objasnio zbog čega nije skakao na golove svog tima.

Fudbal 08.12.2014 | 19:40
Divna poruka Dekiju od navijača Intera!

Dejan Stanković doživeo je u nedelju uveče na Đuzepe Meaci poštovanje koje zasluži mali broj igrača. Pomoćni trener Udinezea gostovao je sa svojim timom Interu u Seriji A i trijumfovalno napustio teren (2:1).

Navijači Intera, čiji je dres nosio deset godina, priredili su mu doček za pamćenje. Pozdravile su ga velikim aplauzom uz poruku: "Borio si se i pljuvao krv za naše boje, gde god da odeš ti ćeš biti jedan od nas".

Stanković je rekao da je veoma emotivno odreagovao na topli doček navijača bivšeg kluba, ali da je u dubini duše i očekivao takav prijem kod njih, bez obzira što je dolazio kao član stručnog štaba rivala.

"Sjajno je vratiti se na San Siro i hvala navijačima na srdačnoj podršci. Očekivao sam ovakav prijem jer smo 10 godina živeli zajedno i delili i pobede i poraze. Možda sam bio rival Interu, ali iz poštovanja prema tom klubu nisam ustajao sa klupe i radovao se našim golovima. Zadovoljan sam pobedom koju smo ostvarili, jer je ona kao kiseonik za naš tim, ali početkom trenerske karijere. Nadam se da će mi igračko iskustvo koje imam pomoći", rekao je Stanković za Interov TV kanal.

Stanković je 10 godina bio član Intera, odigrao je 326 utakmica i postigao 42 gola, a osvojio je pet titula Serije A, Ligu šampiona, četiri nacionalna kupa, četiti Superkupa Italije i Svetsko klupsko prvenstvo.

Letos se upravo u dresu milanskog tima oprostio od igračke karijere i postao pomoćnik u Udinezeu Andrei Stramaćoniju.

Komentari / 0

Ostavite komentar