Алекс се враћа у Партизан?!

Бивши центар црно-белих наводно је на прагу повратка у Хумску, након што му крајем децембра истекне уговор са Макабијем.

Кошарка 08.12.2014 | 19:00
Алекс се враћа у Партизан?!

Алекс Марић могао би после Миленка Тепића, Милана Мачвана, али и Саше Павловића да буде још један повратник у редове Партизана.

Аустралијском репрезентативцу крајем децембра истиче краткорочни уговор са Макабијем из Тел Авива, а "Блиц" преноси да би након тога могао да обуче црно-бели дрес.

Марић (30) би наводно уз плејмејкера, који би такође требало ускоро да стигне у Партизан, са већ постојећим кадром - повратником Сашом Павловићем, рековалесцентом Драганом Милосављевићем, уз поменуте Мачвана и Тепића, Еду Мурића, Николу Милутинова, требало да чини тим који ће се борити за трофеје у АБА лиги, домаћем шампионату, али и Купу Радивоја Кораћа, након ране елиминације из евро такмичења ове сезоне.

Алекс Марић је играо за Партизан у сезони 2009/2010 када је освојена титула у АБА лиги и домаћем првенству, али и изборен пласман на Фајнал фор Евролиге.

Затим је напустио Београд и преселио се у редове Панатинаикоса, који је са клупе предводио Жељко Обрадовић и 2011. стигао је са њима до трофеја у Евролиги. Две године касније окитио се и титулом у Еврокупу носећи дрес Локомотиве Кубањ.

У септембру ове године потписао је краткорочни уговор са Макабијем.

Аустралијанац српског порекла, пре доласка у Европу 2008. године, завршио је колеџ Небраска.

Миодраг Ражнатовић, власник агенције Беобаскет која заступа Алекса Марића, демантовао је да ће аустралијски репрезентативац појачати Партизан.

"Марић сигурно не долази у Партизан", изјавио је Ражнатовић додавши да црно-белима не треба играч на позицији центра.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Раде Зиваниц

08.12.2014 12:53

Треба нам ЦЕНТАР како не треба а Мариц је тај. Мариц и добар плеј са овим играцима сто имамо не мозе нам нико ниста, да смо одмах ово имали играли би у финалу евро купа. Дај БОЗЕ да ДОДЈЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ