Паркер прати Крлета у пензију

Опроштајна утакмица Ненада Крстића од дреса репрезентације Србије играће се у августу 2015. и то против Француза.

Кошарка 08.12.2014 | 18:00
Паркер прати Крлета у пензију

Ненад Крстић је после освајања сребрне медаље летос на Светском првенству у Шпанији објавио да је то био његов последњи меч за национални тим у каријери. Саиграчи су га наговорили да промени мишљење, али то се ипак није догодило.

Наиме, капитен "орлова" решио је да "окачи патике о клин", и то ће се и званично догодити за осам месеци.

Крстићев опроштајни меч биће организован 12. августа, највероватније у Краљеву, преносе "Наше новине".

Селектор Србије Александар Ђорђевић потврдио је ту информацију и додао да ће Крлетовом опроштају присуствовати и сјајни Тони Паркер.

"Потрудићу се да Крстићев опроштај организујемо у Краљеву. Знам чак и датум и противника - биће то 12. август 2015. и то против репрезентације Француске, са Тонијем Паркером. И ми и они тада ћемо бити на припремама за ЕП и то ће бити свечано и спектакуларно", изјавио је селектор "орлова" и додао да Крстић то заслужује, јер је уз Теодосића, Бјелицу, Марковића и Радуљицу играч који је освојио последње две медаље за Србију.

Крле је тако и дефинитивно потврдио да неће предводити "орлове" на Еуробаскету у Француској следеће године већ да ће се повући после деценије наступа за национални тим. Центар Ефеса је дебитовао за репрезентацију 2004. године и освојио је три одличја на великим такмичењима.

Коментари / 0

Оставите коментар