Parker prati Krleta u penziju

Oproštajna utakmica Nenada Krstića od dresa reprezentacije Srbije igraće se u avgustu 2015. i to protiv Francuza.

Košarka 08.12.2014 | 18:00
Parker prati Krleta u penziju

Nenad Krstić je posle osvajanja srebrne medalje letos na Svetskom prvenstvu u Španiji objavio da je to bio njegov poslednji meč za nacionalni tim u karijeri. Saigrači su ga nagovorili da promeni mišljenje, ali to se ipak nije dogodilo.

Naime, kapiten "orlova" rešio je da "okači patike o klin", i to će se i zvanično dogoditi za osam meseci.

Krstićev oproštajni meč biće organizovan 12. avgusta, najverovatnije u Kraljevu, prenose "Naše novine".

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević potvrdio je tu informaciju i dodao da će Krletovom oproštaju prisustvovati i sjajni Toni Parker.

"Potrudiću se da Krstićev oproštaj organizujemo u Kraljevu. Znam čak i datum i protivnika - biće to 12. avgust 2015. i to protiv reprezentacije Francuske, sa Tonijem Parkerom. I mi i oni tada ćemo biti na pripremama za EP i to će biti svečano i spektakularno", izjavio je selektor "orlova" i dodao da Krstić to zaslužuje, jer je uz Teodosića, Bjelicu, Markovića i Raduljicu igrač koji je osvojio poslednje dve medalje za Srbiju.

Krle je tako i definitivno potvrdio da neće predvoditi "orlove" na Eurobasketu u Francuskoj sledeće godine već da će se povući posle decenije nastupa za nacionalni tim. Centar Efesa je debitovao za reprezentaciju 2004. godine i osvojio je tri odličja na velikim takmičenjima.

Komentari / 0

Ostavite komentar