Мурињо: Ма, брига ме за рекорде!

Тренер Челсија не мари што је његов тим прекинуо сјајну нику победа и забележио први пораз у сезони од Њукасла, већ због залагања на терену.

Фудбал 10.12.2014 | 11:00
Мурињо: Ма, брига ме за рекорде!

Челси је капитулирао на гостовању Њукаслу (2:1), и то први пут ове сезоне у 15. колу Премијер лиге.

"Плавци" су тако пропустили прилику да оборе рекорд првенства и стигну Арсенал, који је у сезони 2003/2004 без изгубљеног меча освојио титулу.

"Нисам опседнут рекордима и статистикама, не марим за то, то није за мене. Ја само желим да освојим Премијер лигу", рекао је Жозе Мурињо после утакмице.

Менаџера Челсија, који на дуелу на Сент Џејмс Парку није могао да рачуна на помоћ Немање Матића, много више брине игра његовог тима.

"Мој тим је скренуо пута јер није изгубио на начин који ја волим, а то је када даш све од себе, али немаш среће. Овог пута само је једна екипа играла на победу", рекао је португалски стручњак, који сматра да је његова екипа изгубила равнотежу после другог примљеног гола, али да је заслужила бар бод.

Он је био љут због тога што се одуговлачило сваки пут када је лопта излазила ван терена.

"Могло је да буде и 20 минута судијске надокнаде времена, али би ситуација била иста јер ствари које су се дешавале ван терена арбитар не може да контролише. Судија не може да казни дечака који сакупља лопте, који је нестао заједно са лоптама. Судија не може да казни публику која није хтела да врати лопту у терен", додао је Мурињо.

Челси је и даље водећи тим на табели Премиејр лиге са 36 бодова, три више од другопласираног Манчестер ситија.

Коментари / 0

Оставите коментар