Murinjo: Ma, briga me za rekorde!

Trener Čelsija ne mari što je njegov tim prekinuo sjajnu niku pobeda i zabeležio prvi poraz u sezoni od Njukasla, već zbog zalaganja na terenu.

Fudbal 10.12.2014 | 11:00
Murinjo: Ma, briga me za rekorde!

Čelsi je kapitulirao na gostovanju Njukaslu (2:1), i to prvi put ove sezone u 15. kolu Premijer lige.

"Plavci" su tako propustili priliku da obore rekord prvenstva i stignu Arsenal, koji je u sezoni 2003/2004 bez izgubljenog meča osvojio titulu.

"Nisam opsednut rekordima i statistikama, ne marim za to, to nije za mene. Ja samo želim da osvojim Premijer ligu", rekao je Žoze Murinjo posle utakmice.

Menadžera Čelsija, koji na duelu na Sent Džejms Parku nije mogao da računa na pomoć Nemanje Matića, mnogo više brine igra njegovog tima.

"Moj tim je skrenuo puta jer nije izgubio na način koji ja volim, a to je kada daš sve od sebe, ali nemaš sreće. Ovog puta samo je jedna ekipa igrala na pobedu", rekao je portugalski stručnjak, koji smatra da je njegova ekipa izgubila ravnotežu posle drugog primljenog gola, ali da je zaslužila bar bod.

On je bio ljut zbog toga što se odugovlačilo svaki put kada je lopta izlazila van terena.

"Moglo je da bude i 20 minuta sudijske nadoknade vremena, ali bi situacija bila ista jer stvari koje su se dešavale van terena arbitar ne može da kontroliše. Sudija ne može da kazni dečaka koji sakuplja lopte, koji je nestao zajedno sa loptama. Sudija ne može da kazni publiku koja nije htela da vrati loptu u teren", dodao je Murinjo.

Čelsi je i dalje vodeći tim na tabeli Premiejr lige sa 36 bodova, tri više od drugoplasiranog Mančester sitija.

Komentari / 0

Ostavite komentar