Ђоковић и Зимоњић изгубили од Цонге и Нестора

Новак Ђоковић је кратко одмарао од тениса, уживао са супругом Јеленом и сином Стефаном, али се већ ове недјеље вратио на терен на егзибицији у Индији.

Тенис 07.12.2014 | 18:54
Ђоковић и Зимоњић изгубили од Цонге и Нестора

Ноле је заиграо у дублу са Ненадом Зимоњићем против Жо-Вилфреда Цонге и Данијела Нестора, и поражени су са 6:5, док је њихов тим УАЕ Ројалс у коначном збиру изгубио од Манила Маверикса са 22:26.

С друге стране, Роџер Федерер наступа за тим Индијан Ејсиса, и у петак је био бољи од Томаша Бердиха (6:4), па су се и први тенисер свијета и Швајцарац тако загријали за оно право, преноси Блиц.

Њих двојица ће одмјерити снаге у понедјељак (15 часова) у Њу Делхију, у оквиру Премијер лиге, што ће им бити први сусрет од финала на завршном Мастерсу у Лондону, које је Роџер предао Новаку због повреде.

"Немам превише слободних дана, сваки тренутак користим да будем с бебом и супругом, и да им помогнем колико је то могуће. Волим да пратим сваки покрет, удах и сваку реакцију мог сина. Уживам у свему томе, јер знам да се све мења веома брзо", рекао је Ђоковић.

Коментари / 0

Оставите коментар