Đoković i Zimonjić izgubili od Conge i Nestora

Novak Đoković je kratko odmarao od tenisa, uživao sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom, ali se već ove nedjelje vratio na teren na egzibiciji u Indiji.

Tenis 07.12.2014 | 18:54
Đoković i Zimonjić izgubili od Conge i Nestora

Nole je zaigrao u dublu sa Nenadom Zimonjićem protiv Žo-Vilfreda Conge i Danijela Nestora, i poraženi su sa 6:5, dok je njihov tim UAE Rojals u konačnom zbiru izgubio od Manila Maveriksa sa 22:26.

S druge strane, Rodžer Federer nastupa za tim Indijan Ejsisa, i u petak je bio bolji od Tomaša Berdiha (6:4), pa su se i prvi teniser svijeta i Švajcarac tako zagrijali za ono pravo, prenosi Blic.

Njih dvojica će odmjeriti snage u ponedjeljak (15 časova) u Nju Delhiju, u okviru Premijer lige, što će im biti prvi susret od finala na završnom Mastersu u Londonu, koje je Rodžer predao Novaku zbog povrede.

"Nemam previše slobodnih dana, svaki trenutak koristim da budem s bebom i suprugom, i da im pomognem koliko je to moguće. Volim da pratim svaki pokret, udah i svaku reakciju mog sina. Uživam u svemu tome, jer znam da se sve menja veoma brzo", rekao je Đoković.

Komentari / 0

Ostavite komentar