Новак и Роџер се састају у понедјељак

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић играће за екипу Дубаија у првом издању Премијер лиге, а у понедељак у 15 часова састаће се са Роџером Федерером.

Тенис 07.12.2014 | 12:24
Новак и Роџер се састају у понедјељак

Новак ће се прикључити тиму који још чине Каролина Вознијацки, Горан Иванишевић, Ненад Зимоњић, Малек Џазири, Марин Чилић и Кристина  Младеновић, у Индији ће одиграти меч против Швајцарца, затим следи
селидба у Дубаи, који је од 11. до 13. децембра последња станица овог турнира.

Ана Ивановић такође учествује у ИПТЛ лиги, а њој је жребом припала екипа из индијског Делхија, у којој су још Роџер Федерер, Гаел Монфис, Пит Сампрас, Рохан Бопана, Сања Мирза и Фабрис Санторо.

У недељу, Ивановићева ће од 12.15 играти против Данијеле Хантухове, а у дублу Ненад Зимоњић са Каролином Вознијацки од 17.15 против пара Флипкенс - Нестор.

У понедељак, Ана ће играти против Вознијацки од 15.45, која ће нешто касније са Зимоњићем играти против Мирзе и Федерера у дублу. Тим Ане Ивановић има 24 поена на табели, други је Ђоковићев и Зимоњићев (21), Манила је трећа са 19, Сингапур има 15.

Ђоковићев сусрет са Федерером на стадиону "Индира Ганди" капацитета 15.000 места у Њу Делхију биће први после одустајања Швајцарца од финала завршног мастерса у Лондону. Тада су љубитељи тениса остали ускраћени за спектакл, а сада ће уживати у растерећеном и атрактивном дуелу двојице великана.

Коментари / 0

Оставите коментар