Novak i Rodžer se sastaju u ponedjeljak

Najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće za ekipu Dubaija u prvom izdanju Premijer lige, a u ponedeljak u 15 časova sastaće se sa Rodžerom Federerom.

Tenis 07.12.2014 | 12:24
Novak i Rodžer se sastaju u ponedjeljak

Novak će se priključiti timu koji još čine Karolina Voznijacki, Goran Ivanišević, Nenad Zimonjić, Malek Džaziri, Marin Čilić i Kristina  Mladenović, u Indiji će odigrati meč protiv Švajcarca, zatim sledi
selidba u Dubai, koji je od 11. do 13. decembra poslednja stanica ovog turnira.

Ana Ivanović takođe učestvuje u IPTL ligi, a njoj je žrebom pripala ekipa iz indijskog Delhija, u kojoj su još Rodžer Federer, Gael Monfis, Pit Sampras, Rohan Bopana, Sanja Mirza i Fabris Santoro.

U nedelju, Ivanovićeva će od 12.15 igrati protiv Danijele Hantuhove, a u dublu Nenad Zimonjić sa Karolinom Voznijacki od 17.15 protiv para Flipkens - Nestor.

U ponedeljak, Ana će igrati protiv Voznijacki od 15.45, koja će nešto kasnije sa Zimonjićem igrati protiv Mirze i Federera u dublu. Tim Ane Ivanović ima 24 poena na tabeli, drugi je Đokovićev i Zimonjićev (21), Manila je treća sa 19, Singapur ima 15.

Đokovićev susret sa Federerom na stadionu "Indira Gandi" kapaciteta 15.000 mesta u Nju Delhiju biće prvi posle odustajanja Švajcarca od finala završnog mastersa u Londonu. Tada su ljubitelji tenisa ostali uskraćeni za spektakl, a sada će uživati u rasterećenom i atraktivnom duelu dvojice velikana.

Komentari / 0

Ostavite komentar